Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah tamanına erdirsin...
saollllllll canısıııııııııı darısı sana inşallah:teytey:ben içine karabibere ek olarak balla pul biberde atacam dahada rezil bişi olucakk hiç acımam valla tersim pistir :roflol:
buarada tebrikler tatlıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah mesut etsiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnpuyorumnanaktan:
çok güzel olmuş bende bir fincana 1 yemek kaşığı tuz koydum kaydirigubbakcemile3
ama içemedi 2 yudum aldı ben içemıyorum falan naz yaptı 1 bardak su içti 2 yuduma =) gusel anlardı tadını çıkarmak lasım size omur boyu mutluluklar allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan
tesekkur ederım canım evet guzell anılar ılk basta pısman oldum ama sonradan ıyıkı dedım cunku bır anı kaldı bıze...sende canım bır omur mutlu ol:asigim:
valla benımkıde şımdı boyle ilerde ne olur bılemem :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm kızlar iyi mi Allah da sizi güldürsün
Allah ayırmasın canımm... :) darısı başımıza![]()
kocama ben yapmadım ama kuzenlere cok yaptım artı ben bırde karabiber ekliyorum öylede süper oluyormuş :))) bi kerette mecburen içiyorlar tavsiye ederim :)