Kız İsteme Tuzlu Kahveyi Fondip Yaptı :)

Amin hepimizi inş.. evet daha fezla sahipleni insan benim diyor artık

Allah tamamını erdirsin canım..bende atmıcaktım kahveye tuz ama babam zorla attırmıştı hiç unutmuyorum o gunu çok uzulmuştum ama şimdi guzel bi anı..

katılıyorum canım güzel bir anı ama benim oglum olsaydı içmesini istemezdım tuzlu kahveyi

ben içine karabibere ek olarak balla pul biberde atacam dahada rezil bişi olucakk hiç acımam valla tersim pistir :roflol:
buarada tebrikler tatlıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah mesut etsiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn puyorumnanaktan:

saollllllll canısıııııııııı darısı sana inşallah:teytey:

çok güzel olmuş bende bir fincana 1 yemek kaşığı tuz koydum kaydirigubbakcemile3
ama içemedi 2 yudum aldı ben içemıyorum falan naz yaptı 1 bardak su içti 2 yuduma =) gusel anlardı tadını çıkarmak lasım size omur boyu mutluluklar allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

tesekkur ederım canım evet guzell anılar ılk basta pısman oldum ama sonradan ıyıkı dedım cunku bır anı kaldı bıze...sende canım bır omur mutlu ol:asigim:

benı 1.gun annemden 2.gun babamdan ıstedıler 3.gun nısan oldu zaten:)uzak oldukları ıcın.anneme geldıklerınde kahveye evdekı butun bharatlardan kırmızı bıber tane karabıber de dahıl attım ıctı bebısım bı guzel.ertesı gun babamda cay veerıyorum suphelı suphelı bakıo kahve verıom öle.ama orda bısı koymadım ıcıne 3.gun nısan ya mıdesıne bısı olmasında nısan resıl olmasın dedım oh ıyıkı yapmısım:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm kızlar iyi mi Allah da sizi güldürsün

Ayyy yazık ama yaa,acıdım şimdi.
Aslında evet katmak lazım hepsinden bir tutam, çünkü
onun da bir anlamı varmış duyduğum kadarıyla ama
ben kıyamam herhalde..:)

kocama ben yapmadım ama kuzenlere cok yaptım artı ben bırde karabiber ekliyorum öylede süper oluyormuş :))) bi kerette mecburen içiyorlar tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…