ha bu arada tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin mutluluklar....
tatLım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin ins :1hug:
ben nisanLıma cok söyLemistim tuzLu kahve icirecegimi ama o gün babamın karsısında o haLini görünce kıyamadım vazgecmistim :) ama icimde kaLmadı degiL:)
amin canım darısı tüm sevenlere... görürsün görür umitsizlık yaratma benimkide anı oldu beklemedıgım bir andaaallah tamamına erdirsin canım.. bizde görecekmiyiz o günleri acaba..
tesekkurler canım darısı başınaaa:1hug:tebrıkler darısı basımıza Allah mesut etsın:1hug:
vallaha diyo tuzlu kahvenin acısını çıkarcam diye bakalım ... Vallaha kıyamıyorum yaa çıkarken bu kadar baglı degıldım yüzüklere büyümü yaptırdı ne sırnaşık şeyTebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur.Evlenmeden çektirebildiğince çektir sonra onlar epey bi çektiriyorlar.
ayy vallaha ben pişman oldum sonradan yazık yaaa.. Allah tamamına erdirir inşallah canımm inan çok güzel bir duyguu ilk baştaa nişanımın olucagı zamanlarda nerden nişanlandım felan dedim baya sitrese girmiştim ama şimdi iyi ki olmuş diyorumTebrikler canım allah mutlu etsin ben de ramazan bayramından önce istendim haftaya cmts sözüm olcak... ben aşkıma şekerli kahve yaptım bir fincan kahvede 16 küp şeker vardı... yanına da bir bardak şekerli su:)kahve o kadar şekerliymişki içi yanıp suyu içtiğinde suyun da şekerli olduğunu anlamamış...:)bu arada evet araya resmiyet girince daha farklı oluyo ...
vermiycemi tahmin etti tuzlu kahveyi.. sonra bir baktım yüzü burusuk tuzlu kahveyi fondip yaptı konuştugumuzda tuzlu kahveyi içmem tükürürüm sen rezil olursun diye korkutuyodu ama kendi paşalar gibi içti...
Çiçegimle çikolatamın resmini koymak isterdim ama yükliyemedim
ay koptum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?