Kız İsteme Tuzlu Kahveyi Fondip Yaptı :)

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Öncelikle herkeze selam....Bildiginiz gibi bende nişanlandım ve sevdıgım kısıyle ailesi beni tanıyodu anneler tanışmıştı bizim bir tek baba bilmiyodu onada nasıl söylüycem diye düşünürken telefon geldi arayan nişanlımdı..''müsaitseniz size gelicez babana söyle '' demesin mi ben telefonda gülüyormuyum aglıyormuyum belli degildi beklemedigim anda oldu herşey neyse ben nasıl soylıycem felan derken bırden soyledım hafta sonu geldiler...Bizimkinin elinde 100 tane gülle kocaman bir tabaktada çikolata:nazar: çay börek, poça,, felan ikram ettik ilk başta... Heycandan kahvelere o kadar geç kalmışım ki çay içilirken istendim... En son da kahveleri verdim..Tabi herkezin kahvesini verdim nişanlımın kahvesini en sona bıraktım çünkü kahve de bir tuzluk tuz vardı :dance::teytey: o vermiycemi tahmin etti tuzlu kahveyi.. sonra bir baktım yüzü burusuk tuzlu kahveyi fondip yaptı :smiley-cool: konuştugumuzda tuzlu kahveyi içmem tükürürüm sen rezil olursun diye korkutuyodu ama kendi paşalar gibi içti...

Çiçegimle çikolatamın resmini koymak isterdim ama yükliyemedim

kocama ben yapmadım ama kuzenlere cok yaptım artı ben bırde karabiber ekliyorum öylede süper oluyormuş :))) bi kerette mecburen içiyorlar tavsiye ederim :)

ha bu arada tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin mutluluklar....

tatLım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin ins :1hug:
ben nisanLıma cok söyLemistim tuzLu kahve icirecegimi ama o gün babamın karsısında o haLini görünce kıyamadım vazgecmistim :) ama icimde kaLmadı degiL:)

tatLım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin ins :1hug:
ben nisanLıma cok söyLemistim tuzLu kahve icirecegimi ama o gün babamın karsısında o haLini görünce kıyamadım vazgecmistim :) ama icimde kaLmadı degiL:)

canım vallahaa ben de yapmıycaktım ama o telasla nerden geldıyse aklıma yaptım işte ama sonradan pişman oldum gidincee bazen aradaa hatırlayıp gülüyoruzz amaa bir anı kaldı bizeopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım. bizde eşime yaptık. oda içmişti hepsini. damadın huylumu huysuzmu olduğu anlamak için yaparlarmış normalde. huysuz damatlar bu kahve tuzlu deyip geri verirmiş. benim mazlum kocacımda hepsini içmişti. gerçektende çok iyi huyludur. saolsun ne tuzluya tuzlu der ne acıya acı. yer herşeyi :):)

maşallah Allah bozmasın...ınş benim nişanlımda boyle olur evlenince simdilik boyle bakalım :nazar:

Tebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur.Evlenmeden çektirebildiğince çektir sonra onlar epey bi çektiriyorlar.

vallaha kıyamıyorum çıkarken bu kadar hassas değildim şimdi ona birşey olucak diye aklım çıkıyo sizlerde böylemiydiniz?

Tebrikler canım allah mutlu etsin ben de ramazan bayramından önce istendim haftaya cmts sözüm olcak... ben aşkıma şekerli kahve yaptım bir fincan kahvede 16 küp şeker vardı... yanına da bir bardak şekerli su:)kahve o kadar şekerliymişki içi yanıp suyu içtiğinde suyun da şekerli olduğunu anlamamış...:)bu arada evet araya resmiyet girince daha farklı oluyo ...

Tebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur.Evlenmeden çektirebildiğince çektir sonra onlar epey bi çektiriyorlar.
vallaha diyo tuzlu kahvenin acısını çıkarcam diye bakalım ... Vallaha kıyamıyorum yaa çıkarken bu kadar baglı degıldım yüzüklere büyümü yaptırdı ne sırnaşık şey

Tebrikler canım allah mutlu etsin ben de ramazan bayramından önce istendim haftaya cmts sözüm olcak... ben aşkıma şekerli kahve yaptım bir fincan kahvede 16 küp şeker vardı... yanına da bir bardak şekerli su:)kahve o kadar şekerliymişki içi yanıp suyu içtiğinde suyun da şekerli olduğunu anlamamış...:)bu arada evet araya resmiyet girince daha farklı oluyo ...
ayy vallaha ben pişman oldum sonradan yazık yaaa.. Allah tamamına erdirir inşallah canımm inan çok güzel bir duyguu ilk baştaa nişanımın olucagı zamanlarda nerden nişanlandım felan dedim baya sitrese girmiştim ama şimdi iyi ki olmuş diyorum

vermiycemi tahmin etti tuzlu kahveyi.. sonra bir baktım yüzü burusuk tuzlu kahveyi fondip yaptı konuştugumuzda tuzlu kahveyi içmem tükürürüm sen rezil olursun diye korkutuyodu ama kendi paşalar gibi içti...

ay koptum yaaaa

vermiycemi tahmin etti tuzlu kahveyi.. sonra bir baktım yüzü burusuk tuzlu kahveyi fondip yaptı konuştugumuzda tuzlu kahveyi içmem tükürürüm sen rezil olursun diye korkutuyodu ama kendi paşalar gibi içti...

ay koptum yaaaa

vallaha böyle oldu sırnaşık şey ama şimdi hatırladıkça beraber konustukca o ankı durumları baya gülüyoruz anı kaldı işte bize:roflol:

Back