Öncelikle herkeze selam....Bildiginiz gibi bende nişanlandım ve sevdıgım kısıyle ailesi beni tanıyodu anneler tanışmıştı bizim bir tek baba bilmiyodu onada nasıl söylüycem diye düşünürken telefon geldi arayan nişanlımdı..''müsaitseniz size gelicez babana söyle '' demesin mi ben telefonda gülüyormuyum aglıyormuyum belli degildi beklemedigim anda oldu herşey neyse ben nasıl soylıycem felan derken bırden soyledım hafta sonu geldiler...Bizimkinin elinde 100 tane gülle kocaman bir tabaktada çikolata
çay börek, poça,, felan ikram ettik ilk başta... Heycandan kahvelere o kadar geç kalmışım ki çay içilirken istendim... En son da kahveleri verdim..Tabi herkezin kahvesini verdim nişanlımın kahvesini en sona bıraktım çünkü kahve de bir tuzluk tuz vardı :dance::teytey: o vermiycemi tahmin etti tuzlu kahveyi.. sonra bir baktım yüzü burusuk tuzlu kahveyi fondip yaptı :smiley-cool: konuştugumuzda tuzlu kahveyi içmem tükürürüm sen rezil olursun diye korkutuyodu ama kendi paşalar gibi içti...
Çiçegimle çikolatamın resmini koymak isterdim ama yükliyemedim
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Çiçegimle çikolatamın resmini koymak isterdim ama yükliyemedim