• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme tuzlu kahve :)

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
kızlar merhaba :) nasipse bu yaz istemem var.sizlere bi sorum olcaktı. şimdi o kadar kişiye kahve yapıyoruz dağıtıyoruz filan peki tuzlu kahvenin sevdiceğimize gelmesini nasıl sağlıcz kurdela mı bağlasak ya da en son ayriyeten ona kahve mi yapsak bilemedim de :)

hehehhe işin en can alıcı noktası orası yaa kesinlikle=) ben o tuzlu kahveyi tepside alt sıraya koymuştum fincanları iki sıra düşünürsek=) uzatış şekline göre ayarlayabilirsin önce en ön sırayı büyüklere tutmuştum sağ en arkadaki kahve tuzluydu hatta sadece tuz da koymamıştım ben orası ayrı tabi=) en son eşime vermiştim =)

bende tuz karabiber filan koyarım zaten :) bi güncük acıma duygumu bi kenara bırakacağım artık napalım :) bi şekilde ayaralıcz artk :) seninki içmiş miydi :D

Son düzenleme:
Ben en son ayrı tek bir tane yapmaya karar verdim ona özel çok güzel bir kokteyl hazırlayacağım. :27:

bende öyle düşündüm ama sonradan da abes mi kaçar acaba dediydim :) kokteylinde neler olacak acaba öğrenebilir miyim bilgim olsun :))

ben kurdele bağladım :37: fark edenler kıkırdamaya başlıyo komik oluyo :27: hem bence riske atma o heyecanla hangisi tuzlu karıştırabilirsin :51:

tuzlu kahvenin kaynanaya gittiğini düşünseneee :) töbe töbeeeee
haklısın riske atmaya gerek yok

sen benden de beter çıktın haa :) yandı seninki :D

Ben ayrı hazırlamıştım tepside tek onunki vardı suda koymadım yanına ama sağolsun arkaaşım tuza baya bi yüklenmiş bende su vermeyince aşırı tuzdan gidiyordu:1: Annem al artık dedi kahveyi önünden öyle aldım :19:

kalabalıktı bizim ona en son 3 kişiyle beraber kahve yaptım eşimin kahvesini arkaya koydum tepside ..abim, eşimin kahvesini almaya kalkınca geri çektim o senin değil dedim herkes gülmeye başladı ama eşim sonuna kadar içti üstelik üstüne sırf inadından su bile içmediii:1::1:

ben de ayrı götürmüştüm.o hengamede ancak ona vaktim oldu.annemle de mutfakta kavga ettik bir de.yapmayacaksın diye tutturdu kadın.cıkcıkcıckık!! yaptım tabi ama içemedi.2 yudum aldı.bizimkiler hemen başladı ''al onu al onu'' sinir oldum haa!

ayrı yapmak en mantıklısı galiba :) bide diyorum öyle olunca da kabak gibi belli olur tuzlu kahve olduğu hepsini bi tepside dağıtıp tuzlu kahveyi ona denkgetirmeye çalışmakta ayrı bi heyecan olsa gerek :)

ben de ayrı götürmüştüm.o hengamede ancak ona vaktim oldu.annemle de mutfakta kavga ettik bir de.yapmayacaksın diye tutturdu kadın.cıkcıkcıckık!! yaptım tabi ama içemedi.2 yudum aldı.bizimkiler hemen başladı ''al onu al onu'' sinir oldum haa!

kıyamamıştır damadına :)

Şöyle yapsak nasıl olur damada özel ayrı en son herkes tuzlu diye beklerken aslında şap gibi şekerli bir kahve nasıl şaşırtıcı olur mu? :52:

Şöyle yapsak nasıl olur damada özel ayrı en son herkes tuzlu diye beklerken aslında şap gibi şekerli bir kahve nasıl şaşırtıcı olur mu? :52:

vaoov süper oluuuur :46: değişik ve cok güzel sevdim bu fikri:1:

vaoov süper oluuuur :46: değişik ve cok güzel sevdim bu fikri:1:

Kesin karar verdim ben böyle yapıcam hem şeker ne kadar çok olursa olsun içilebilir yani. Azcık da acıdım bizim keretaya geçen gün yanlışlıkla tuzlu çay içtim cidden iğrenç ötesiydi kusasım geldi bizim halılara filan da kusmasın sonra damat bey daha yeni yıkattık. :27:

Canlarım benim sevgilim şeker hastası vs değil ama şekersiz içiyor çayı kahveyi :D e tabiki bende ne düşünüyorum booooolll bir şeker atmayı on kaşık falan :D yanlız kızlar dikkat edin ishal edebiliyor azıcık karbonat ve bol şekeri karıştırıcam ben nasip olurda yaza sözlenirsek :D Bir arkadaşım aşırı aşırı şekerli yaptı ve çocuk tuvalete bir gitti bir geldi dikkat etmekte fayda var :D

almorun yazdığını görünce yazmadan edemedm 2 haftaya kadar sözüm olucak ve bol şekerli kahve yapıcam bana tuzlu verilse içerim acıyı ekşiyi seviyorum ama şekerli sevmiyorum ki benim sevdicekte öyle o yüzden 10 kaşık şekerli yapsam içebilcekmi aceba diyorum ve şekerli yapıcam çok eğlenceli :)

Back