- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Denersen sonucu bekliyorum canımanladım canım mutlaka deneyecem bunu zaten diyetteyim tavuk iyi bir seçenek olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denersen sonucu bekliyorum canımanladım canım mutlaka deneyecem bunu zaten diyetteyim tavuk iyi bir seçenek olur bence
Denersen sonucu bekliyorum canım
Valla komple tavukYoooo hiç şaşırmayızzz belli artık şahsen yenilgiyi kabul ediyorum
Ne yapayım bu tarif tüm tavuk ile oluyorValla komple tavuk
Vallahi sen yapsan daha güzel pişerBen yapsam pismez la o
Ne zaman oy verecegiz yahu bekliyorum burda
Ben olsam daha da yapmam tarif marifVallahi sen yapsan daha güzel pişer
Canım 23 Temmuz'da başlıyorDaha vaktimiz var.Daha gelecek tariflerimiz var
Çok teşekkür ederim canımBeğenmene memnun oldumBen olsam daha da yapmam tarif marif
Bunu gorduk ya
Yiter bence kapatak gidek oylar tuzda taviga
Çok teşekkür ederim canımBeğenmene memnun oldum
Teşekkür ederim canımDiğerlerini denemedim ama birgün denerim inşaallah.Özellikle tenekede tavuğu çok merak ediyorumEnfes görünüyor nevoş.
Bunun alabalık versiyonu da müthiş
Bi de tenekede tavuk tarifi var
Hepsi müthiş hepsi benim bebeklerim
Başarılar dilerim canım
Yapım aşaması çok renkli tenekede tavuğun:)) Denersin inşallahTeşekkür ederim canımDiğerlerini denemedim ama birgün denerim inşaallah.Özellikle tenekede tavuğu çok merak ediyorum
İnşaallah canımYapım aşaması çok renkli tenekede tavuğun:)) Denersin inşallah
Ne yapayım bu tarif tüm tavuk ile oluyor
Ben tüm tavukla yapıyorum ama dediğin gibi Birsen'cim but ile de yapılıyormuş.Ben de tarifim için sunum ararken gördüm:)Butla yaptım ben , oldu .
Ben tüm tavukla yapıyorum ama dediğin gibi Birsen'cim but ile de yapılıyormuş.Ben de tarifim için sunum ararken gördüm:)
Sen yeni mi yaptın:)
Teşekkür ederim canımGeçen sene :) Bir daha da hiç yemedim yapmak nasip olmadı.
Ellerine sağlık her zaman ki gibi harikasın.
Teşekkür ederim canım
Aklına getirdim belki yine yaparsın
Teşekkür ederimVay cidden çok güzel olmuş. En güzeli de fırını kirletmemesi bence.
Tuttum bunu deneyecegim inşallah.
En çok eşim sevinecek ama. :)
ElleriniZe sağlık.