Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hemşomSen yapamıyorsan eşini ikna et tepsiyi falan taşıması içinÇok ğratik oluyorHamile hamile.bu yapilmazdiki eline saglik harika gorunuyor nevos

O zaman ben 3. madalyamı alıp müsade isteyeyimYa siz hep öyle diyorusnuz.3 yıldır bir madalya alamadımEvet ben demiştim, yapacak bişey yok sağlık olsun, artık 3. Madalyadan sonra seni devre dışı bırakıyoruz, birinci olsanda 2. Ye kalacak
Allah razı olsun hamarat hatunBebiş olmasaydı sana rakip olacaktım da hadi neyse iyisin Nevreste
Yok çekilemiyorsunuz
Ayıp ettin Nevoş
Görmek istemıyorum
Yarışmadan çikilebiliyormuyuz
Teşekkür ederim.Deniz levreği yapıyordum tuzda, tavuk denememiştim :)
Ama yarışmanın kazananı belli olmuş.
Ben hiç fırın poşetinde şip şak tavuk işlerine girmeyeyim :))
Nevosum valla cok pratikmis hersey tuz ve tuzun altinda ellerine saglik :*Teşekkür ederim hemşomSen yapamıyorsan eşini ikna et tepsiyi falan taşıması içinÇok ğratik oluyor
O zaman ben 3. madalyamı alıp müsade isteyeyimYa siz hep öyle diyorusnuz.3 yıldır bir madalya alamadım
Allah razı olsun hamarat hatun
Yok çekilemiyorsunuz
Teşekkür ederim.
Aynen öyle canımVaktin varsa mutlaka denemelisinNevosum valla cok pratikmis hersey tuz ve tuzun altinda ellerine saglik :*
Gerçekten mi, bu konulardan bi haberdim. Belki bu seferde alamazsın ((iç ses)) "kesin madalyayı kaptı"Teşekkür ederim hemşomSen yapamıyorsan eşini ikna et tepsiyi falan taşıması içinÇok ğratik oluyor
O zaman ben 3. madalyamı alıp müsade isteyeyimYa siz hep öyle diyorusnuz.3 yıldır bir madalya alamadım
Allah razı olsun hamarat hatun
Yok çekilemiyorsunuz
Teşekkür ederim.
Alamıyacağım sana garanti veririmGerçekten mi, bu konulardan bi haberdim. Belki bu seferde alamazsın ((iç ses)) "kesin madalyayı kaptı"
Alamıyacağım sana garanti veririm
Teşekkür ederimVayy süper görunuyor, Ellerine saglık bende deniycem bunu firsat buldugumda :)
Teşekkür ederim canımHayırlısı olsunOy ablam oy ne yaptın böyle mükemmel olmuş , şimdiden madalyan hayırlı olsun
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık abla bu tarifi tv lerde görüyordum aynı onlar gibi çok güzel olmuş tuzda pişti ya içine kadar işliyor mu tuz yada yoğun tuz tadı oluyor mu merak ettim
Hmm eminim çok güzeldir tadı görüntüsü ye beni diyor ekrana ekmek banasın geldi Kemal Sunal gibi :) afiyet olsunTeşekkür ederim canım
Yok canım tuz içine işlemiyor
Aksine sıfır tuz diyebilirim.Yerken tuz ekliyoruz
Şimdi tavuğun üzerinde bir deri tabakası var.Biz onu yemiyoruz.Bu sebeple pişen tavuğu önce derisinden ayıklıyoruz ve içerisinde bulunan tavuk etine bir fiske tuz tadı bile değmemiş oluyor:)
Teşekkür ederim canımHmm eminim çok güzeldir tadı görüntüsü ye beni diyor ekrana ekmek banasın geldi Kemal Sunal gibi :) afiyet olsun
Teşekkür ederim canımellerine sağlık canım enfes görünüyor.
bişey soracam tavuğun derisini soyupda pişirsek tuzu çokmu çeker acaba ben derili tavuk sevmiyorum
Teşekkür ederim canım
O zaman tuzu içine çekebilir canım
Ayrıca tavuk derinin yağı ile pişiyor.Ben tavuk yemeklerine (derili ise)hiç yağ koymuyorum.Yerken derisini çıkartıp atıyoruzDerisiz olmaz canım:)