• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile hamile.bu yapilmazdiki :KK12: eline saglik harika gorunuyor nevos:KK200:
Teşekkür ederim hemşom:KK60:Sen yapamıyorsan eşini ikna et tepsiyi falan taşıması için:oops:Çok ğratik oluyor:KK60:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK73::KK73::KK73:

Evet ben demiştim, yapacak bişey yok sağlık olsun, artık 3. Madalyadan sonra seni devre dışı bırakıyoruz, birinci olsanda 2. Ye kalacak:KK53::KK70:
O zaman ben 3. madalyamı alıp müsade isteyeyim:KK70:Ya siz hep öyle diyorusnuz.3 yıldır bir madalya alamadım:KK70:

Bebiş olmasaydı sana rakip olacaktım da hadi neyse iyisin :KK70: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Allah razı olsun hamarat hatun:halay:
:63:

Ayıp ettin Nevoş :olamaz:

Görmek istemıyorum :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Yarışmadan çikilebiliyormuyuz o_O
Yok çekilemiyorsunuz:KK45:

Deniz levreği yapıyordum tuzda, tavuk denememiştim :)
Ama yarışmanın kazananı belli olmuş.
Ben hiç fırın poşetinde şip şak tavuk işlerine girmeyeyim :))
Teşekkür ederim.:KK200:

Teşekkür ederim hemşom:KK60:Sen yapamıyorsan eşini ikna et tepsiyi falan taşıması için:oops:Çok ğratik oluyor:KK60:

O zaman ben 3. madalyamı alıp müsade isteyeyim:KK70:Ya siz hep öyle diyorusnuz.3 yıldır bir madalya alamadım:KK70:

Nevosum valla cok pratikmis hersey tuz ve tuzun altinda ellerine saglik :*

Gerçekten mi, :KK45: bu konulardan bi haberdim. Belki bu seferde alamazsın:KK53: ((iç ses)) "kesin madalyayı kaptı":mad:

Ellerine sağlık abla bu tarifi tv lerde görüyordum aynı onlar gibi çok güzel olmuş tuzda pişti ya içine kadar işliyor mu tuz yada yoğun tuz tadı oluyor mu merak ettim :KK22:
Teşekkür ederim canım:KK200:
Yok canım tuz içine işlemiyor;)
Aksine sıfır tuz diyebilirim.Yerken tuz ekliyoruz;)
Şimdi tavuğun üzerinde bir deri tabakası var.Biz onu yemiyoruz.Bu sebeple pişen tavuğu önce derisinden ayıklıyoruz ve içerisinde bulunan tavuk etine bir fiske tuz tadı bile değmemiş oluyor:)

Yok canım tuz içine işlemiyor:KK66:
Aksine sıfır tuz diyebilirim.Yerken tuz ekliyoruz:KK66:
Şimdi tavuğun üzerinde bir deri tabakası var.Biz onu yemiyoruz.Bu sebeple pişen tavuğu önce derisinden ayıklıyoruz ve içerisinde bulunan tavuk etine bir fiske tuz tadı bile değmemiş oluyor:)
Hmm eminim çok güzeldir tadı görüntüsü ye beni diyor ekrana ekmek banasın geldi Kemal Sunal gibi :) afiyet olsun :15:

ellerine sağlık canım enfes görünüyor.

bişey soracam tavuğun derisini soyupda pişirsek tuzu çokmu çeker acaba ben derili tavuk sevmiyorum
O zaman tuzu içine çekebilir canım;)
Ayrıca tavuk derinin yağı ile pişiyor.Ben tavuk yemeklerine (derili ise)hiç yağ koymuyorum.Yerken derisini çıkartıp atıyoruz;)Derisiz olmaz canım:)

O zaman tuzu içine çekebilir canım:KK66:
Ayrıca tavuk derinin yağı ile pişiyor.Ben tavuk yemeklerine (derili ise)hiç yağ koymuyorum.Yerken derisini çıkartıp atıyoruz:KK66:Derisiz olmaz canım:)

anladım canım mutlaka deneyecem bunu zaten diyetteyim tavuk iyi bir seçenek olur bence

Back