Tavuk Yemekleri Tuzda Tavuk-Mudurnu Gurme Doğal Piliç Sponsorluğunda

Deniz levreği yapıyordum tuzda, tavuk denememiştim :)
Ama yarışmanın kazananı belli olmuş.
Ben hiç fırın poşetinde şip şak tavuk işlerine girmeyeyim :))

Hamile hamile.bu yapilmazdiki :KK12: eline saglik harika gorunuyor nevos:KK200:
Teşekkür ederim hemşom:KK60:Sen yapamıyorsan eşini ikna et tepsiyi falan taşıması için:oops:Çok ğratik oluyor:KK60:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK73::KK73::KK73:

Evet ben demiştim, yapacak bişey yok sağlık olsun, artık 3. Madalyadan sonra seni devre dışı bırakıyoruz, birinci olsanda 2. Ye kalacak:KK53::KK70:
O zaman ben 3. madalyamı alıp müsade isteyeyim:KK70:Ya siz hep öyle diyorusnuz.3 yıldır bir madalya alamadım:KK70:

Bebiş olmasaydı sana rakip olacaktım da hadi neyse iyisin :KK70: Nevreste Nevreste
Allah razı olsun hamarat hatun:halay:
:63:

Ayıp ettin Nevoş :olamaz:

Görmek istemıyorum :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Yarışmadan çikilebiliyormuyuz o_O
Yok çekilemiyorsunuz:KK45:

Deniz levreği yapıyordum tuzda, tavuk denememiştim :)
Ama yarışmanın kazananı belli olmuş.
Ben hiç fırın poşetinde şip şak tavuk işlerine girmeyeyim :))
Teşekkür ederim.:KK200:

Teşekkür ederim hemşom:KK60:Sen yapamıyorsan eşini ikna et tepsiyi falan taşıması için:oops:Çok ğratik oluyor:KK60:

O zaman ben 3. madalyamı alıp müsade isteyeyim:KK70:Ya siz hep öyle diyorusnuz.3 yıldır bir madalya alamadım:KK70:

Nevosum valla cok pratikmis hersey tuz ve tuzun altinda ellerine saglik :*

Gerçekten mi, :KK45: bu konulardan bi haberdim. Belki bu seferde alamazsın:KK53: ((iç ses)) "kesin madalyayı kaptı":mad:

Vayy süper görunuyor, Ellerine saglık bende deniycem bunu firsat buldugumda :)

Ellerine sağlık abla bu tarifi tv lerde görüyordum aynı onlar gibi çok güzel olmuş tuzda pişti ya içine kadar işliyor mu tuz yada yoğun tuz tadı oluyor mu merak ettim :KK22:

Ellerine sağlık abla bu tarifi tv lerde görüyordum aynı onlar gibi çok güzel olmuş tuzda pişti ya içine kadar işliyor mu tuz yada yoğun tuz tadı oluyor mu merak ettim :KK22:
Teşekkür ederim canım:KK200:
Yok canım tuz içine işlemiyor:KK66:
Aksine sıfır tuz diyebilirim.Yerken tuz ekliyoruz:KK66:
Şimdi tavuğun üzerinde bir deri tabakası var.Biz onu yemiyoruz.Bu sebeple pişen tavuğu önce derisinden ayıklıyoruz ve içerisinde bulunan tavuk etine bir fiske tuz tadı bile değmemiş oluyor:)

Yok canım tuz içine işlemiyor:KK66:
Aksine sıfır tuz diyebilirim.Yerken tuz ekliyoruz:KK66:
Şimdi tavuğun üzerinde bir deri tabakası var.Biz onu yemiyoruz.Bu sebeple pişen tavuğu önce derisinden ayıklıyoruz ve içerisinde bulunan tavuk etine bir fiske tuz tadı bile değmemiş oluyor:)
Hmm eminim çok güzeldir tadı görüntüsü ye beni diyor ekrana ekmek banasın geldi Kemal Sunal gibi :) afiyet olsun :KK15:

ellerine sağlık canım enfes görünüyor.

bişey soracam tavuğun derisini soyupda pişirsek tuzu çokmu çeker acaba ben derili tavuk sevmiyorum

ellerine sağlık canım enfes görünüyor.

bişey soracam tavuğun derisini soyupda pişirsek tuzu çokmu çeker acaba ben derili tavuk sevmiyorum
O zaman tuzu içine çekebilir canım:KK66:
Ayrıca tavuk derinin yağı ile pişiyor.Ben tavuk yemeklerine (derili ise)hiç yağ koymuyorum.Yerken derisini çıkartıp atıyoruz:KK66:Derisiz olmaz canım:)

O zaman tuzu içine çekebilir canım:KK66:
Ayrıca tavuk derinin yağı ile pişiyor.Ben tavuk yemeklerine (derili ise)hiç yağ koymuyorum.Yerken derisini çıkartıp atıyoruz:KK66:Derisiz olmaz canım:)

anladım canım mutlaka deneyecem bunu zaten diyetteyim tavuk iyi bir seçenek olur bence

X