Tavuk Yemekleri Tuzda kızarmış tavuk

jaippur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.756
1.452
49
TUZDA KIZARMIŞ TAVUK

Ben genelde tavuğun kalçasında ayrılmamış butunu kulanıyorum butlar yıkanır suyu güzelce süzdürülür fırınımızı açıp kızdırmaya başlayalım

kişi sayısı kadar tavuk butu ve
butları pişireceğiniz tepsiyi dolduracak kadar tuz 2 3 paket kadar

tepsimizi dolduracak kadar tabanını yani kaplayacak kadar tuz benim tepsime 2 paket tuz tam iyi geliyor. Önceden yıkadığımız butlarımızı tepsiye tuzun üstüne dizelim fırına sürüp 45 dakida nar gibi kızartın hazır afiyet olsun

Allah Allah ilginçmiş o kadar çok tuzla nasıl oluyor ki?
yeni tariflere açığımdır denemeyi severim ama ne yalan söyliyeyim bu tarife cesaret edemem.
o kadar tuzun içinde ne olur öyle

Allah Allah ilginçmiş o kadar çok tuzla nasıl oluyor ki?
yeni tariflere açığımdır denemeyi severim ama ne yalan söyliyeyim bu tarife cesaret edemem.
o kadar tuzun içinde ne olur öyle

de ve sonucu gör inanılmaz çıtır ve lezzetli oluyo tavuğun bütün lezzeti içinde kalıyo ve hatta tuzsz oluyoo

Emeğinize sağlık.
Çok lezzetli oluyor.
Ama bizim fırında biraz daha geç pişiyor.

tansiyonları yükseliy yiyenlerin nasıl tuzsuz oluyor ki akım almıyor

Antakya'nın tuzda tavuğuna benziyor ama orada tamamen kaplıyorlar tavuğu. Sizin tarifinizde üstü açık mı kalıyor tavukların? Bir de tuzlar yapışmıyır mu tavuğa?

Antakya'nın tuzda tavuğuna benziyor ama orada tamamen kaplıyorlar tavuğu. Sizin tarifinizde üstü açık mı kalıyor tavukların? Bir de tuzlar yapışmıyır mu tavuğa?

tavukların üstü açık oluyo sadece tepsiye tuz döküyosun yani tepsiyi 1 parmak kalınlıında tuzla kaplıyorum tuzlar tavuğa yapışmıyo tepsiden zaten taş halinde çıkıyo tavuklardada kesinlikle br yapışma olmuyo çok deişik bir tarif davetlerde pilavın yanında çok hoş oluyo ben baharatlı tavuk pek sevmem bunu devamlı yaparım buyüzden

Anladım, ellerine sağlık. Denerim ben de. İnternette baktığım tariflerde hep üzerini de kaplamışlar, öyle de denenebilir belki.

peki tavuğun sadece altında tuz var ozaman tavukların alt kısmı şap olmuyormu yada sadece altında tuz olmasından tavuk nasıl bir tada ulaşıyor valla çok şaşırdım o kadar ilginç geldiki bana anlatamam ama hemen deniycem inş becerebilirim

sonucunu yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…