- 13 Haziran 2015
- 5.873
- 19.280
-
- Konu Sahibi Aylarulkesi
Ha birde bunu makyaj sürmüyorum diye cümlede kullanınca ,sankim biraz olmadı gibiAhshshshs burnuna kadar kontur yapıp ben makyaj yapmıyorum demek de başka bir şey :d
Okullar tatil tabi uğraş arıyor insan. Spor yapın bu gereksiz enerjiyi atmış olursunuz.
Kesin net bendeKonuya inanmadım
Siz Azeri misiniz? Öyleyse çeviri programı gibi sözümü geri alıyorum.Biraz da eğlenmek olsun diye düşünün. Biliyorum arkadaşlarla takılıyorum yiyorum içiyorum spor yapıyorum doktor olmak için Biyologiya okuyorum birazta kendimi enerjik hissetmek istedim
yok biz yeterinde enerjiğiz de hadsiz değiliz
Ufaklık mıDusunemem ufaklık
Makyaj yapıyosujn ıste
Sadakatsız dizisi miOkuyunca avrupa yakasındaki aslı ve volkanın didişme sahneleri geldi aklımaAma o diziydi
Gerek yok onu seviyorum ama kıskanmasını hiçte bileAbla kardes bi gelisim testi yaptirin.
Yok ben ondan bahsetmiyorum. Sen 17 isen ablanda en az 18 dir. Irade beyana uymuyor.Gerek yok onu seviyorum ama kıskanmasını hiçte bile
Eğlenmek için daha güzel şeyler bulabilirsin ablacım bi başkasının eşyalarına zarar vermek hiç hoş bir davranış değil, başkalarının alanına müdahale etmediğimiz sürece özgürüz. Konunu yanlış bölüme açmışsın mizah için ayrı bir bölüm var, moderatör görürse taşır zaten.
Daha 17 diye kıyamadım
Şu naifliğe bak bir de banim yazdığıma. Resmen içimden şeytan çıkmış dfgjfkgj