Tuzağa düşürmek için😂

Makyaj çantasını bulduğunuzda göz kalemini kırmak yerine güzel bir not bırakabilirsiniz.Mesela artık bu birbirinizin eşyalarına zarar verme durumundan sıkıldığınızı.Ona ne kadar değer verdiğinizi ve kızkardeşler olarak birlikte güzel şeyler paylaşmanın zamanının geldiği gibi gibi.

Abla kardeş şakalaşmaları dozundaysa iyidir.

Yalnız size yaşça büyüğünüz olarak bunlarla uğraşmak yerine bol kitap okumanızı öneririm. 17 yaşındaymışsınız, muhtemelen üniversite sınavına hazırlanıyorsunuzdur. Düşüncelerinizi daha iyi ifade edebilirdiniz. Bazı cümleleriniz çeviri programı ile Türkçe’ye çevrilmiş gibi. Lütfen alınmayın, iyiliğiniz için söylüyorum.

Bu yorumunuz beni çok etkiledi herkes sizin gibi olsa?

Evet ama biraz eğlenmek için konuyu açmıştım evet hazırlanacağım doktor olmak için

Bu hiç eğlenceli değil ki sen ne yaparsan daha fazlasıyla canını sıkar karşılık olarak. Bunun yerine konuş artık çocuk değilsiniz sataşmayın birbirinize. Anlaşamıyorsanız da çok görüşmeyin herkes kendi aleminde takılsın.
Birbirinize yararınız yoksa zarar da olmasın yoksa sonu gelmez aranızdaki çekişme daha da büyürse ileride hayatınızdaki bir çok evreyi (aşk evlilik gibi) onları da olumsuz etkiler

Yaş kaç ?

Biliyorum ama ben 17 yaşımda olmama rağmen enerjiğimdir bazıları gibi hayattan bıkmış gibi yaşamayı sevmiyorum. Teşekkürler

Biliyorum ama ben 17 yaşımda olmama rağmen enerjiğimdir bazıları gibi hayattan bıkmış gibi yaşamayı sevmiyorum. Teşekkürler
Hayattan bıkmamış gibi yaşamak için birinin kişisel alanına müdahale etmene gerek yok iyi yap bari sonra cümbüşü izle saç başa girersiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…