Tuzağa düşürmek için😂

Biliyorum ama ben 17 yaşımda olmama rağmen enerjiğimdir bazıları gibi hayattan bıkmış gibi yaşamayı sevmiyorum. Teşekkürler
17 yaşında zaten bi zahmet enerjik ol benim 80 yaşında anneannem bile enerjik. Bu yaptıkların hayattan bıkmamış enerjik demek değil aklında bir problem mi var bu kızın bu yaşta hareketlere bak dedirten şeyler. Sınava hazırlanacak yaştasın otur ders çalış, 1 milyonuncu olup çıkıyosunuz sonra sınavdan. Enerjiklik demek bu değil, git gez toz spor yap arkadaşlarınla dolaş tur yap çalış işe gir partile yaşına uygun şeyler yap. Su tabancasıyla oynayıp ablanın saçını çekip kaçmak seviyesindeki eğlenceler hayat enerjisi gösteren şeyler değil.

Bizde ablamla itisirdik ama daha küçüktük sizden demek ki dahiyane fikirlerimiz varmış isizin gibi kimselere sormadik

Özellikle itisilir mi ya monoton gelişir böyle şeyler

bu yaşta birakin böyle şeyleri geleceğinize odaklanın kardeş

Evet ama biraz eğlenmek için konuyu açmıştım evet hazırlanacağım doktor olmak için

Burası eğlence topiği değil. Çok eğlenmek istiyorsanız geyik mizah bölümüne gidin. İnsanlar dertlerini sıkıntılarını anlatıyor siz kah kah kah kih kih kih

Benim 17 yaşında yaptığım çılgınlıklar konserden konsere gitmek , festivallerde eğlenmekti Kalabalık arkadaş gruplarıyla takılmaktı ablamın makyaj çantasını gözetmek ne bileyim 6-7 yaş işi gibi asıl hiç eğlenceli ve cılgın değil daha cool eğlen bence

Biraz da eğlenmek olsun diye düşünün. Biliyorum arkadaşlarla takılıyorum yiyorum içiyorum spor yapıyorum doktor olmak için Biyologiya okuyorum birazta kendimi enerjik hissetmek istedim

Ruj kalem beyaz kalem ve kontur makyaj degıl mi sizin orda gerci sizin ora neresi?
Bu dunyada onlar makyaj malzemesi olarak gecıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…