Tuz lambası

Dehşet süper bişey. Bende alerjik astım var aldım bir tane baktım o odada öksürüğüm nefesim rahatlıyor. Diğer odalarıma da aldım. Eski yıllardaki rapor tarihlerine bakıyorum bu sene 2 ay geçti çok rahatsızlığım kalmadı. Ayrıca odada oluşan nefes nem gibi kokuları inanılmaz yok ediyor. Dağ havası gibi. Tavsiye ederim. Yalnız odanın boyutu ve taşın doğal yapısının bozulmamış olması yani işlemden geçmemiş olması önemli...
Nerden almistiniz

Ben kullanıyorum çok rahatlatıcı özelliği var.. Gözle görmeden almayın ama genelde büyük çarşılarda var artık çoğu yer satmaya başladı gerçi ..

.....com dan himalaya tuz lambasını çok uygun bir fiyata aldım ve çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ....com dan üye olmadan tuz lambası ve diğer ürünlerini sipariş verebilirsiniz ben kullanıyorum yararını görüyorum özellikle elektronik cihazların yanında çok duruyosanız hemen almalısınız bütün radyosyonu alıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Lambası değiştirilebiliyor mu ilerleyen zamanlarda? Kullanımı nasıl oluyor? 24 saat açık mı kalacak, yoksa geceleri uyurken falan mı açmak gerekiyor?

Arkaaslar benim 13aylik bebegim 6.ayindan beri surekli bronsit oluyo astima cevirmeden bi care bulmak istiyorum.bu tuz lambalatini duydum ayrintili bilgi bmverirmisiniz guvenilir nerden alabikirim

24131333_880273855484617_8037790891244618135_n.jpg
24131333_880273855484617_8037790891244618135_n.jpg

ben 10 kg lık bir lamba aldım çocuğum grip olmuştu gece burnu tıkanmıştı hem kendi aldığımı hem yukarda resmini paylaştığım kendi yaptığımı başucunda açtım. sabahleyin burun tıkanıklığı tamamen geçmişti. bugünlerde gene nezle oldu önceki gece hazır aldığım turuncu renk lambayı açtım baktım bir şey düzelmedi bütün gün burnuı aktı ertesi gün kendi yaptığımı başucunda yaktım başuncunda yaktım çünkü uzakta zaten devamlı yanıyordu bu kez başucuna aldım sabah baktım nezleden eser kalmamıştı. artık kendi yaptığımı kullanıyorum ama tabi tül kese içine normal konya tuzu koydum tüş olayını kaldırmak i,stiyorum aklıma metal elekler ler var onun içine tuzu doldurup lambayı yerleştirme fikrim var onu deneyeceğim ne olur olmaz tül yanmasın diye birde ampul gücünü biraz fazla tuttum satın aldıklarımızın ampulü çok küçük tuzu yeterince ısıtmıyor aslında birisi bir proje üretse diye çok istiyorum demir delikli bir fanuıs içine istediğin tuzu doldur ama göl tuzu bile işimi gördü içine ampul yetleştirilecek

Son düzenleme:
biz evimizde çocukların odasında kullanıyorum sağlıkları için çünkü 2 çocuğumda alerjik astım.tabi yanısıra düzenli kullandıkları ilaçları var odada yün ve peluş bulundurmuyoruz daha doğrusu evde bulundurmuyoruz birde toz kaçırmayan elektrik süpürgesi...fayda gördüm mü diye sorarsanız ben fayda gördüğümü düşünüyorum:nazar::nazar:
bunun bir bilimsel tarafı var mı yoksa tavsiye üzeine mi aldınız

X