Tuz Lambası

Var bende öyle bilgisayarın yanında yanıyor
Bi yararı ya da zararını görmedim

Benim ilk gördüklerim pembeydi. Sonra Çankırı yazınca bunlardan gördüm. Sanırım güvenilir bir siteden almam gerek.

Gerçekten hoş görünüyor ya. Bilemedim şimdi ısıyla bir araya gelince nasıl olur zarar çıkar mı diye. Ama herkesin bir bildiği vardır Masamı değiştirebilirsem bakacağım umarım

cankiri kaya tuzu bende direkt tas olarak var. modemin orda duruyor. radyasyonu falan aliyormus. strese dr iyi gelir dediler.
tas aldigimda beyazdi resmen karardi evde ne varsa artik

evdeki herkes deli. kusundan kedisine bebelerinden kocasina pek yararini goremedim

Süper birşeymis ya bende şimdi okuyunca baktım da faydaları var baya..bende alayım sagol konu sahibi))

Eklentiler

• Screenshot_20180822-143940_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 169
Çankırı tuzu olanın orjinalini nerede bulabilirim var mı güvenilir bir yer ya da bu firma yıllardır yapıyor diyen?

Kararıyor mu bir deeeee aman tanrım
Resmen korkunç Sanki kötü güçleri emiyormuş gibi, ki öyle
Ahahaha mutlaka bir yararı olmuştur bence. Radyasyonu alması bile çok önemli ya benim bilgisayar hep açık :/

canım sakın alma kandırmaca oda sıcaklıgında iyonlasamıyo bile bide odada kalas gibi kalıyo en sonunda attım .

Çankırı gelini olarak cevap vermeye geldim kızlar o tuz lambalarindan var evimde bir kaç tane kullanıyoruz bazen ama bi faydası var mı bilmiyorum kV evi çok nemli hep kararıp küf gibi olmuş ama benim anladigim kararmasi da nemden..
Nemi emiyor tuz olmasından ama kötü enerji falan anlamam..
Çankırı nin ilçelerinde orjinali veya tuz lambası şekillerini bulmak hiç zor degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…