tüylerin çıkmasını beklemek ya da beklememek

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
merhaba kızlar...ben özel bölge ve koltuk altına ağda, bacaklarda epilasyon aleti kullanıyorum .bacaklarda ay dolmasını bekleyemem etek giymek için. azıcık çıktı mı alabilmek için epilasyon aleti kullanıyorum,yazın koltuk altına da epilasyon kullanıyorum. sürekli kısa kol olduğu için.
özellikle benim sorunum özel bölge bayanlar. benmi çok mükemmelliyetçiyim bilmiyorum. tüylerin uzama süreci beni sinir ediyo. tamam ilk ağda yaptığımız günler çok güzel pürüzsüz. ama sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyo tüyler. eşimin beni öyle görmesini istemiyorum ben ya. tekrar ağda zamanı gelene kadar öyle yarım tüylü olmak da sinir bozucu. ne yapmak gerek. siz ne yapıyosunuz. rahatsız olan var mı benim gibi. merak ettim ...sırf bu yüzden jilete geçecem yani nerdeyse. onda her istediğimde sıfır tüy olabilirim çünkü .

ben acıkcası tüylerin cıkmasını bekliyrom alınacak hale gelmesini yani
yoksa kimi agdaya gelmiyor pürüzsüz olmuyor her ay yapıyorum ben 15 . günden sonra tek tek çıkmay ve uzamaya başlıyor malesef ama 1 ay bekliyorm ben

canım bede bekliyorum sakın jilet vurma derim
haklısın ama başka çaremiz mi var? ele gelene kadar beklemek zorundayız

jiletle alırsan eğer o pürüzsüzlüğü sağlaman için 2 günde bir jileyt vurman gerekecek cnm
sonrası aferdersin orman gibi olur cnm:)

bende bu duruma sinir oluorum ama bildiğimiz gibi ele gelmesini beklemek zorundayız. bende tek tük çıkmış cildi sevmiorum. ewlenince nasıl rahat edicem bilmiorum delikafadulden

ben sırf bu bekleme işi yüzünden, iki insan aynı evde nasıl yaşar merak ediyorum
örneğin bekleme dönemindesiniz. kısacık tüyleriniz var, makina almayacak ama ele geliyor. kocanıza ne diyeceksiniz eline geldiğinde? "ağda günü bekliyorum" mu dicez? benim evlilik ile ilgili korktuğum bir nokta bu açıkçası.

Abartmayın kızlar ya bunu sorun edecek erkek olacağını sanmıyorum evlilikte.
Bu kadar takılmayın bence ayda bir sir ağdanızı yaptırın mis gibi.kaydirigubbakcemile

Arkadaşım ufak olanları Sakızla alabilirsin,

Bu forumun her konusuna yazdım bunu nerdeyse,

Ben o biraz uzayan tüyleri normal bildiğin şekersiz sakızla alıyorum,

Evet ufakları da alıyo,yani ben regl dönemi biterken alıyorum,

Bir dahaki aya anca alınabilecek derece uzuyo,

Yani nasıl desem bir kirpiğin yarısı kadar uzunlukta olsa bile alıyo,

Çok basit acısız pratik ve uzun vadede kesinlikle bitiriyo tüyleri,

İspatı var yani ablam on yıldır kullanıyo,

Şu an üç beş tane çıkıyo bikini bölgesinde,

Baktım gördüm vallahi üç beş taneydi üsstte,deneyin,

Ben üç yıldır kullanıyorum acaip azalttı,yemin ederim işe yarıyo,

Sakızın yarısını alın çiğneyin,

Elinize alın ikişer üçer çekin,eldivenle alıyo gibi aynen,

İlkinde acıyo biraz,ama sonra alışıp vazgeçemiceksiniz iğne batması gibi azıcık acıyo,

Ve bir ayda anca alınacak uzunluğa geliyo,hem de inceliyo tüyleriniz,

Kesinlikle tavsiye ederim...

Ayrıca depilissimanın mini başlıklı bikini bölgesi için olan kartuş ağdası var,

O da ufakları alıyo dene mutlaka,

ww.bakimliolmak.com sitesine incele derim,

Çok faydasını göreceksin bak eminim...

kaydirigubbakcemile5

Bende bu durumdan muzdaribim genital bölgeyi şuan bi ben görüyorum. koltukaltı uzamaya başlayınca kapri kol tshirtleri giyiyorum. bacaklarda bu durum olunca etek kapri şort vs giymiyorum ama kollar için çözümüm yok mafoldumben çok dertliyim bu konuda mafoldumben uzun süre evden çıkmayacağım bi vakit yada epilasyonla alınabilecek kadar olana dek jilete vuruyorum. bu yaz ne yapacam bilmiyorum :sinifsinif:

iyi fikir aslında. mutlaka deneyeceğim.. teşekkürler,,

aynı durum bndede var ben bekarım bekar olduğum halde o kadar sinir oluyorum ki
o yüzden 2 haftada bi ağda yapmaya kalkıyorum sonra cilt yıpranıyo kararıyo
ben şimdiden böyleykn evlennce nasıl olur bilmiyorum yaa o zamanda ayda bir defa ağda yaparım küçük tüyler çıkmaya başlyıncda eldiven cımbız yada sakızla alırım onlar küçük tüyleri bile alıyo çünkü sende böyle yapabilisrn

Ben her hafta epilatörle alıyorum çıktıkça.Öyle pümpürüzsüz olmasada böyle hep pürüzsüzüm.En azından bir ay bekleyip uzatana kadar kıllı olmaktansa böyle daha iyi bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…