Epilasyon aleti seçimi

Braunu bekarken bende kullanıyordum. Vücut bi müddetten sonra acısına alışıyor ve uyuşuyor hissetmiyorsun acısını ve uzun bi zaman çıkmıyor. Philips evlendikten sonra aldım. Hemen çıkıyor ve çok acıtıyor. Ya ben beceremedim bilemiyorum.😄 Ama ben braun almayı düşünüyorum. Bence braun bu konuda çok çok iyi.

Hamilelik sürecinde nasıl zorlanıyor musunuz peki alırken falan
Lazer cihazı değil, o yüzden zararı olacağını hiç düşünmedim, tüyleri hızlı aldığı için kullanıyorum hala daha, göbeğim daha büyüdüğünde ne olur bilmiyorum ama şu an için hiç bir sıkıntı yaşamadım, zaten 1 ayı buluyor yavaş yavaş çıkmasi .

Merhaba hanımlar.
Bir yıl kadar lazer epilasyona gittim tüylerimde azalmalar oldu kol ve bacak gayet az diyebilirim ama özel bölge tüyler ince ama günden güne sanki artıyor. Lazer sonrası ağda denedim ama devam edemedim (beceremiyorum kendi başıma) 😅daha çok eldiven önerildiği için şuan bu şekilde devam ediyorum. Ayrıca gebelik planladığım için ıpl lazer ev tipi cihazı alamicam.
Sorum şu philips ve Braun markalarının epilasyon aletlerinden almayı düşünüyorum bunları kullananlar arkadaşlardan öneri alabilir miyim hamilelik sürecinde kullanımı rahat mı? En ağrısız en acısız ne kullanabilirim?
Farklı önerilerinize de açığım bu konuda yorumlarınızı bekliyorum sevgiler 🤗
Merhaba acaba tüm kolunuza mı lazer yaptırdınız ve kaç seansta sonuç alabildiniz?

X