Tüylerim ve ben

tubikom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
259
236
18
37
Arkadaslar cok tüylü degilim hatta bacagimda yok denecek kadar azdir kolumda da.ama genital bolgem cok tuylu.o bolgeye epilasyina gitmeye utaniyorum.bu ev tipi epilasyin aletleri iyi midir yoksa utanmayip epilasyona gitmeli miyim?cunku artik fenalik geldi bana yaz da geliyor

Evde düzenli kullanırım diyorsanız iyi oluyor. Koltuk altımda yok mesela bitti

Evli kadınlar sizi kıskandığı içindir, nazar boncuğu takın, tütsü yakın, tüyleriniz kendiliğinden dökülür.

hamam otu iyi tüyleri de azaltıyor kısa sürede.

Bende biraz önce kollarıma epilasyon yaptım. İki ay önce aldım eve o kadar memnunum ki harika bir ürün keşke daha önce alsaydım diyorum. Genital bölgemde az bı tüy kaldı . Eve makine alın elinizin altında olsun

utanmayıp gitmelisin hatta ben gidebildiysem herkes gidebilir o kadar çok kişiye yapıyorlar hatırlamıyorlar bile

Yorumlara baktim netten.ise yariyor diyorlar.siparis verecegim sanirim

Çekinecek bir şey yok güvenilir bir yere lazere gidin bence. Annemin daha üçüncü seansı ama gayet iyi azalmalar olmuş. Sadece genital bölge geç azalıyormuş sürekli kapalı, nemli kaldığından herkeste aynı sorun yaşanıyormuş zaten. Çok moral bozuyorsa lazeri tavsiye ederim. Ben daha hiç kendim almadım.

Evdeki epilasyon aleti ise yaramuyir mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…