• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerim ve ben

tubikom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
259
236
18
37
Arkadaslar cok tüylü degilim hatta bacagimda yok denecek kadar azdir kolumda da.ama genital bolgem cok tuylu.o bolgeye epilasyina gitmeye utaniyorum.bu ev tipi epilasyin aletleri iyi midir yoksa utanmayip epilasyona gitmeli miyim?cunku artik fenalik geldi bana yaz da geliyor

Evde düzenli kullanırım diyorsanız iyi oluyor. Koltuk altımda yok mesela bitti

Güzel bir kadindim ve uzun zamandir da aynada kendimi incelememistim.yas 40 a dayandi ama hala ayniyim saniyordum ki havuz basinda arkadasimin cektigi videodaki bingil bingil halime kadar🙄
Ya spor yap demeyin yapiyordum zaten ama yaşla beraber ters tepeden vuran beyaz ışıktan da belki ama bütün vücudum dalga dalgaydı.o popomun resmen şaftı kaymış.
Üzüldüm geçen yıllarıma , içi boşalan fiziğime.ne bileyim paylasmak istedim.

Ben bosandim 38 yasindayim.is yerimde tum kadinlar evli.ve iyi bir hayatlati var cogunun altinda arabasi lüks evleri cocuklari vs.yani benim kiskanmam gerekir zengin kocislerini😅 ama anlamadigim bi kin hissediyorum onlarda bi laf sokma vs.hele bitanesi gelisimuni tamamlamamis sanirim gecerken omyz falan atiyo.minnos kisa boylu esner bir abla aslinda ama neyse.yani baska neden bulamiyorum dusmanca tavirlara kiskaniyor olabilirler mi ozgurlugu,istedigini yapmayi
Evli kadınlar sizi kıskandığı içindir, nazar boncuğu takın, tütsü yakın, tüyleriniz kendiliğinden dökülür.

Arkadaslar cok tüylü degilim hatta bacagimda yok denecek kadar azdir kolumda da.ama genital bolgem cok tuylu.o bolgeye epilasyina gitmeye utaniyorum.bu ev tipi epilasyin aletleri iyi midir yoksa utanmayip epilasyona gitmeli miyim?cunku artik fenalik geldi bana yaz da geliyor
hamam otu iyi tüyleri de azaltıyor kısa sürede.

Bende biraz önce kollarıma epilasyon yaptım. İki ay önce aldım eve o kadar memnunum ki harika bir ürün keşke daha önce alsaydım diyorum. Genital bölgemde az bı tüy kaldı . Eve makine alın elinizin altında olsun

utanmayıp gitmelisin hatta ben gidebildiysem herkes gidebilir o kadar çok kişiye yapıyorlar hatırlamıyorlar bile

Yorumlara baktim netten.ise yariyor diyorlar.siparis verecegim sanirim

Çekinecek bir şey yok güvenilir bir yere lazere gidin bence. Annemin daha üçüncü seansı ama gayet iyi azalmalar olmuş. Sadece genital bölge geç azalıyormuş sürekli kapalı, nemli kaldığından herkeste aynı sorun yaşanıyormuş zaten. Çok moral bozuyorsa lazeri tavsiye ederim. Ben daha hiç kendim almadım.

Çekinecek bir şey yok güvenilir bir yere lazere gidin bence. Annemin daha üçüncü seansı ama gayet iyi azalmalar olmuş. Sadece genital bölge geç azalıyormuş sürekli kapalı, nemli kaldığından herkeste aynı sorun yaşanıyormuş zaten. Çok moral bozuyorsa lazeri tavsiye ederim. Ben daha hiç kendim almadım.
Evdeki epilasyon aleti ise yaramuyir mu

Back