Tüylerim hepsinin aynı anda çıkmama sorununu yaşayan var mı ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
33
Tüylerimi neyle alırsam alayım hepsi aynı anda çıkmıyor. Bir kısmı bir zaman bir kısmı daha sonra çıkıyor. Tam bacağımı aldım temizledim diyorum diğer çıkmayan kısım çıkıyor. Mecbur jilet kullanıyorum. Sizin çözümünüz var mı

Bende aynı sorun var, jilet harici naparsam aynı zamanda çıkmıyor jileti de sevmiyorum.
Yarın koltuk altımı alacağım mesela son 10 günde 3. alışım olacak aynı zamanda uzamadıkları için

Jilette bazen kaşıntı yapıyor. Hangi jileti nasıl kullanıyorsunuz peki ?
A101 de 10’lu pakette pembe bi jilet vardı ismini hatırlamıyorum.
Geçen yıl tatile giderken ondan almıştım bacaklarım ve koltuk altım için fena değildi.
Ama onun dışında jilet kullanmıyorum mecbur kalmadığım sürece çünkü anında simsiyah çıkıyorlar

Ben sürekli jilet kullanıyorsunuz olarak anlamıştım. Diğer yöntemlerde batık yapıyor mecbur jilet kullanıyorum ben. İşimiz zor. Teşekkür ediyorum

bende de aynı sorun var ağda kullanıyorum hepsini alıyor ama tek tük uzuyor bazıları saçma bir şekilde. çözüm yazan olursa diye beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…