Tüyleri Sarartmanın Doğal Yolları ??

bendee sesuda cok menmunumm kalıcı ve digerlerine nazaran zararsz duruyor.ben birde saten markasının tüy sarartıcısını denedim ama hoşuma hiç gitmedi..

aman kızlar sakın oksijen suyunu denemeyin! ben denedim, tüyler biraz sarardı ama sonra aradan iki hafta kadar geçince bir baktım tüyler hem çoğalmış hem daha uzunlar hem de koyu rengine geri dönmüşler! yani hem bir işe yaramadı hem de tüyleri daha da azdırdı! şimdi mecburen gidip yine eski yöntem sir ağdayla aldıracağım...sürekli bu işe de para vermekten sıkıldım doğrusu! çünkü vücudumun geri kalanını evde kendim makinemle alıyorum, alıştım iyice...ama sadece kollarımın acısına dayanamadığımdan o bölge kalıyor...sırf bunun için de kuaföre para ödüyorum her seferinde...

perhidrolü çok eskiden yeğenim saçı için kullanmıştı, başka bir şeyle karıştırıp, az kalsın kız kel kalıyordu! saçının rengi iğrenç bir ..ok sarısına döndü ve tutam tutam dökülmeye başladı...

valla tüy sarartıcı kremler benim tüylerimi iyice azdırıyo,tavsiye etmiyorum,ben sesu da kullandım,sally hansen'de kullandım ama maalesef ,tek çözüm yıllardır ağda yaptırıyorum 1-2 aylığına kurtuluyorum valla...

selam kizlar..ben yurt disinda yasiyorum.. buraya gelmeden once yanaklarimin yan taraflarinda tuy az vardi ve cokda sariydi ama nedense burada hem uzadilar hemde koyu renge donduler.. fazla horman var sanirim yiyeceklerde..neyse,bi arkadasim oksijenli suyu onermisti..simdi sizlerde daha cok uzatiyor ise yaramiyor diyince korktum kullanmaya..ne yapmaliyim lutfen yardimci olurmusunuz? isin kotusu burda yasayan insanlar dunyaya anadan dogma agdali geldigi icin tuylerle alakali pek urun satilmiyorr :çok üzgünüm:

ben krem koymadım cnm amonyakla perehidrolu karıştırdım pamukla sürdüm kollarıma 3 dk bekledim hemen yıkadım bol suyla kollarımdaki tüyler sapsarı oldu AMONYAK 2 TL PEREHİDROL 2,5 TL :smiley-cool: fiatta uygun sengözlerimebaksanab artık hep böyle yapcam

ölçüleri nedir ne kadar kattın hepsinden

Amonraya katılıyorum bende ölçülerini merak ettim.

Bir deee aman diyim oksijenden uzak durun:S ciddi anlamda söylüyorum.Bir kere oksijen ya adı üstünde=) ben hiç olmayan tüylerime onları süre süreeeeeeeeeeeeee hemde bol bol:S göbeğimdeki tüyleri orman yaptım.tavsiye etmiyorum.

Ben ammonyak ve perehidrol kullanıyorum. Eczanelerde var. Tahmini ölçüleri veriyorum:

2 yemek kaşığı perehidrol
1 yemek kaşığı ammonyak
1 yemek kaşığı şampuan

iyice karıştırıp,pamukla yüze ve kollara uygulaya bilirsiniz. 20 senedir kullanıyorum. Gözle temas ettirmeyin. İlk sürdüğünüzde hafif yanma oluyor.kafamçokkarıştı Aldırmayın . Hemen geçiyor. Gözeneklerdeki mikropları da öldürüyor. Perehidrolun yeni olmasına dikkat edin. Yüzünüzü yıkadıktan sonra istediğiniz maskeyi yapa bilirsiniz.

Not: bu kulaktan dolma bilgi değil. Yıllarca ciltbakımı yaptırtığım güzellik salonunda , bakımdan önce mutlaka kullanılırdı.

böyle bi ölçü var

amonyakla perehidrolu karıştırıp koluma sürdüm 2 dk bekledim kolumdaki tüyler sapsarı oldu eğer bu karışımı yapcaksanız kesinlikle azınıza bişi bağlayın amonyak insanın ciğerini öldürüyo :1ninca: zaten 2 dk da sararıyo sabredin :delphin: sonra bol suyla yıkayın hem kılları kuvvetlendircenede inanmıyorum sengözlerimebaksanab
amonyak kokusu meşhurdur zaten çürük yumurta kokar. .bayanssulusmile

sesunun tüy sarartıcısı hiç kalıcı deil bence.ben de amonyaklı ollanı denicem az kaldı bitsin de.

slm kızlar bnm sırtımda tüylenme sorunu var polikistik over rahatszlgm var onunda etkisi tüylenme sorunu yapıo.ağda yaptıranları duymuştum sırtına ama ztn sırtım hariç heryerime ağda yaptırıyrm bi orayla yüzüm kaldı yani ağda yaptrmadgm yüzümde pek yok gerçi rahatsz etmio ama sırtımdakiler çok rahatsz edici sırtı açık bluz gymiorum oyzden malüm yaz günü tatile çıkcm.sırtım için ne önerirsinz içinzde srtını aldıran varmı sesunun sarartıcısını denesem ii gelirmi?

bence sesu çok gereksizmiş amonyakı kullandım kötü kokuyor ama süper sarartıyor. dneyin hemen sararıyor. .opuyorumnanaktan

Bu amonyak perehidrol karisimi guclendir mi acaba tuylerii? Bilgisi olan var mi kizlar?

Sürüp ardından hemencicik yıkasak bir şey olmaz gibime geliyor sanki ..

selam kizlar..ben yurt disinda yasiyorum.. buraya gelmeden once yanaklarimin yan taraflarinda tuy az vardi ve cokda sariydi ama nedense burada hem uzadilar hemde koyu renge donduler.. fazla horman var sanirim yiyeceklerde..neyse,bi arkadasim oksijenli suyu onermisti..simdi sizlerde daha cok uzatiyor ise yaramiyor diyince korktum kullanmaya..ne yapmaliyim lutfen yardimci olurmusunuz? isin kotusu burda yasayan insanlar dunyaya anadan dogma agdali geldigi icin tuylerle alakali pek urun satilmiyorr :çok üzgünüm:

benimde yanaklarımda aynı sorun var ne yapsam bilmiyorum :5:

kızlar ben sesunun tüy sarartıcı kremini kullandım çok güzel sarartıyor ama en fazla 2 hafta gidiyor . ayrıca 2-3 kullanımlık bişey krem vede 10 tl her seferinde o kremi alamam . şu amonyağı deneyeceğim bakalım eczanelerde satılıyo dimi .
bi de oksijen suyu almıştım daha yenice o da boşunamı gitti şimdi .s

arkadaşlar oksijenli su besliyor diyorsunuz. ama şu amonyaklı olan da 2 dkda falan sarartıyor diyorsunuz kim bilir nasıl yakıyor tüyleri.. köklerine değdirmemek lazım bence. başka yolu yok mu?
papatya suyunu nasıl bulabilirim ve işe yarıyor mu? satılıyor mudur özel olarak?
ağdayla almak istemiyorum kollarımı. zaten diğerleri için bile üşeniyorum bir de bu çıkmasın. zaten tekrar çıkarken sivri sivri batıyor hiç hoş olmuyor :( o yüzden başlamak istemiyorum. esmerim biraz sararsa yeter zaten

Back