- Konu Sahibi blue_keremcem
bendee sesuda cok menmunumm kalıcı ve digerlerine nazaran zararsz duruyor.ben birde saten markasının tüy sarartıcısını denedim ama hoşuma hiç gitmedi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben krem koymadım cnm amonyakla perehidrolu karıştırdım pamukla sürdüm kollarıma 3 dk bekledim hemen yıkadım bol suyla kollarımdaki tüyler sapsarı oldu AMONYAK 2 TL PEREHİDROL 2,5 TL :smiley-cool: fiatta uygun sengözlerimebaksanab artık hep böyle yapcam
Ben ammonyak ve perehidrol kullanıyorum. Eczanelerde var. Tahmini ölçüleri veriyorum:
2 yemek kaşığı perehidrol
1 yemek kaşığı ammonyak
1 yemek kaşığı şampuan
iyice karıştırıp,pamukla yüze ve kollara uygulaya bilirsiniz. 20 senedir kullanıyorum. Gözle temas ettirmeyin. İlk sürdüğünüzde hafif yanma oluyor.kafamçokkarıştı Aldırmayın . Hemen geçiyor. Gözeneklerdeki mikropları da öldürüyor. Perehidrolun yeni olmasına dikkat edin. Yüzünüzü yıkadıktan sonra istediğiniz maskeyi yapa bilirsiniz.
Not: bu kulaktan dolma bilgi değil. Yıllarca ciltbakımı yaptırtığım güzellik salonunda , bakımdan önce mutlaka kullanılırdı.
amonyak kokusu meşhurdur zaten çürük yumurta kokar. .bayanssulusmileamonyakla perehidrolu karıştırıp koluma sürdüm 2 dk bekledim kolumdaki tüyler sapsarı oldu eğer bu karışımı yapcaksanız kesinlikle azınıza bişi bağlayın amonyak insanın ciğerini öldürüyo :1ninca: zaten 2 dk da sararıyo sabredin sonra bol suyla yıkayın hem kılları kuvvetlendircenede inanmıyorum sengözlerimebaksanab
bence sesu çok gereksizmiş amonyakı kullandım kötü kokuyor ama süper sarartıyor. dneyin hemen sararıyor. .opuyorumnanaktan
sadece amonyakla mı yoksa perehidrolle birlkte mi yaptn canm?
selam kizlar..ben yurt disinda yasiyorum.. buraya gelmeden once yanaklarimin yan taraflarinda tuy az vardi ve cokda sariydi ama nedense burada hem uzadilar hemde koyu renge donduler.. fazla horman var sanirim yiyeceklerde..neyse,bi arkadasim oksijenli suyu onermisti..simdi sizlerde daha cok uzatiyor ise yaramiyor diyince korktum kullanmaya..ne yapmaliyim lutfen yardimci olurmusunuz? isin kotusu burda yasayan insanlar dunyaya anadan dogma agdali geldigi icin tuylerle alakali pek urun satilmiyorr :çok üzgünüm: