Tüyleri Sarartmanın Doğal Yolları ??

blue_keremcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Balıkesir
Arkadaşlar istemeyen siyah tüyler (mesela kollarda)bunları sarartmanın bir yolu var mı?Ben oksijen ile olabileceğini duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum.Başka bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim!:uhm:

ben yazın oksijenle sarartıyorum.oksijeni sürüp güneşe çıkmanız gerekiyor.ama uzun sürüyor.birkaç gün yada 1 hafta beklemelisiniz

Dopal olan tek yol oksijen susu yada papatya suyu.. İkisininde sararttığını biliyorum ama güneşe çıkman lazım.. Onun dışında sarartıcı kremler var.Bi ara ablam için eczaneden alıyoduk.

CANIM en güzeli sesunun kılları beslemeeyen tüy sarartıcısın kullan. heryerde satılıyor. yan etkisi filan da olmuyor yazın ben kollarım için kullanıyorum. çok da memnunum.

evet doğru oksijen suyu istenmeyen tüyleri sarartıyor sonucuda güzeldir.
ama bildiğim kadarıyla oksijen suyu tüyü besliyor....

ben uzun zama tüy sarartıcı kremler kullandım fakat her seferinde cildimde bir leke bıraktı . resmen yanık gibi minik bir yeri kabarcık oluyordu ve sönünce de kahverengimsi bir leke. ve gittikce hassaslaştı cildiiim senağlama
O yüzden dikkat edin derim ben

Ben ammonyak ve perehidrol kullanıyorum. Eczanelerde var. Tahmini ölçüleri veriyorum:

2 yemek kaşığı perehidrol
1 yemek kaşığı ammonyak
1 yemek kaşığı şampuan

iyice karıştırıp,pamukla yüze ve kollara uygulaya bilirsiniz. 20 senedir kullanıyorum. Gözle temas ettirmeyin. İlk sürdüğünüzde hafif yanma oluyor.kafamçokkarıştı Aldırmayın . Hemen geçiyor. Gözeneklerdeki mikropları da öldürüyor. Perehidrolun yeni olmasına dikkat edin. Yüzünüzü yıkadıktan sonra istediğiniz maskeyi yapa bilirsiniz.

Not: bu kulaktan dolma bilgi değil. Yıllarca ciltbakımı yaptırtığım güzellik salonunda , bakımdan önce mutlaka kullanılırdı.

ben bir kez denemiştim yandı sürdüğüm yer ve kabardı hiç beğenmedim ve bir daha yapmadım

arkadaşlar benim eski bi arkadaşım kış mevsimindeydik yaza hazırlık olsun diye göbeğindeki kollarındaki yüzündeki tüyleri sarartmıştı oksijen suyuyla bişiy karıştırmıştı eğer bilen varsa yazsın..ama çokta işe yaramıştı belli bile olmuydu

mrb arkdslr bende sacıma rofle yaptrdgm zaman kuafrdn azıcık oryal alıodm suyla karıstrp sürüodm :CüvCüv: kolarmdaki bütün tüyleri sarrtıodm

Ben oksijenli suyu kollarima iyice surup gunese ciktim. Tuyler sarardi mi? evet. AMA tuyler ayni zamanda acayip uzadi. Gozle gorulur sekilde cogaldi ve uzadi, ama sariydi yine. Koyun yunu gibi olmustu nerdeyse kollarim ya. Sonra agdayla aldim hepsini, memnunum.

bende esmer olduğum için ensemdeki kıllara gıcığım ağdayla alamam maalesef,beslemeden sarartan bişey bulsam hemen sarartıcam valla...

tüy sarartıcılarının cildi beslediği söleniyo kızlar ama nekadar dogru acaba bilgisi olan varmı

amonyakla perehidrolu karıştırıp koluma sürdüm 2 dk bekledim kolumdaki tüyler sapsarı oldu eğer bu karışımı yapcaksanız kesinlikle azınıza bişi bağlayın amonyak insanın ciğerini öldürüyo :1ninca: zaten 2 dk da sararıyo sabredin :delphin: sonra bol suyla yıkayın hem kılları kuvvetlendircenede inanmıyorum sengözlerimebaksanab

en güzeli "sesu tüy sarartıcı" kıllarda uzama filan olmuyor. ben her yaz kullanıyorum

canım emin misin yahu CADIARZU bende okul yıllarındayken,kullanmıştım aynısını,ama diplerden simsiyah çıkarmıştı,ondan sonra da mecburen ağdaya başladım,yıllardır sir ağdayla devam ediyorum...

amonyakla perehidrolu karıştırıp koluma sürdüm 2 dk bekledim kolumdaki tüyler sapsarı oldu eğer bu karışımı yapcaksanız kesinlikle azınıza bişi bağlayın amonyak insanın ciğerini öldürüyo :1ninca: zaten 2 dk da sararıyo sabredin :delphin: sonra bol suyla yıkayın hem kılları kuvvetlendircenede inanmıyorum sengözlerimebaksanab

sampuan olmasınmı içinde?
1.sayfada bunların içinde şampuanda vardı 1 yemek kaşığı. ama sampuan koyunca köpürmezmi yahu:sm_confused:

ben krem koymadım cnm amonyakla perehidrolu karıştırdım pamukla sürdüm kollarıma 3 dk bekledim hemen yıkadım bol suyla kollarımdaki tüyler sapsarı oldu AMONYAK 2 TL PEREHİDROL 2,5 TL :smiley-cool: fiatta uygun sengözlerimebaksanab artık hep böyle yapcam

Back