Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüylere Kina Ve Yas Kirecle Cözüm !!!
- Konu Sahibi minish 21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızla dün kuföredeyken kuöfrüm anlattı bir kadın saçlarına bakım olarak kireç sürmüş saçları bir günde dökülmüş ve hayat boyu da çıkmamış bir daha
ciddimisin eğer saçı döktüysee kılıda döker sanırımm
eğer dökmezse tüylerle beraber betonarmee olmayalımmm
ciddimisin eğer saçı döktüysee kılıda döker sanırımm
eğer dökmezse tüylerle beraber betonarmee olmayalımmm
çok hoşsun:roflol::roflol::roflol:
Selamlar zırnık hakkındaki bilgilerimi paylaşmak için siteye üye oldum. ben27 yaşındayım gözümü açtığım günden beri zırnık vardı annemin zamanında da vardı anneannemn zamanında da. benm memlekette(erkekler de kullanıyor.jiletten çok çok rahat onlar için bilgilerinize)...yani aie boyu.... %90 kullanılan here evde bulunan ve hiç bir zararı olmayan bi madde.evet kokusu kötü uzun zamandan beri parfümlüsü satılıyor.Zararı olsaydı en az benm tahmnimce 50 yıldan beri ortaya çıkardı.ve fiyatı da yazılanlara bakılırsa çok fahiş fiyatlarda(15-20ytl).gramla alındığı için çok etkilemiyo olabilir ama...bizim memlkette(Şanlıurfa) kilosunu 2-3 liraya alan ve 1 yıl boyunca kullananlar var.yani çok ucuz bişi aslında ama yolunu bulmuşlar anlayacağınız.yan etkilerine gelince cilt hassasiyetine göre değişen bişi bu yüzden bildiğimiz boya badana inşaat işlerinde kullanılan toz kireçle belli oranlarda etkisi azaltılıp tahribatlar önlenebilir...ve Burada rastladım ağda sonrası kullanıma onun çok büyük bi tahrişe sebep olacağına inanıyorum dediğim gibi yine kireç yardımcı olabilir.kireç çok daha ucuz bişi yani daha da maliyet azalabilir...15-20 ler çok uçuk fiyatlar...Yine de araştırın derim.(açık bölgelere sakın sürmeyin felaket yakıyor dikkattt..)
- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
kızlar ben şahsen denedim ama kireci bacaklarımda arıtması zor oldu...ben bacaklarımda kıl varken yaptım.sadece zayıf tüyleri aldı.o da kir çıkarır gibi çıkarınca...zor yani.ama alınmış bacağa yapılırsa kıl kökleri zayıflayabilir.çümkü kıllar sersemlemiş gibi olmuşlardı..
sersem kıl nasıl oluyor ki
daha önce hiç görmemiştim de :lepi:
Selamlar zırnık hakkındaki bilgilerimi paylaşmak için siteye üye oldum. ben27 yaşındayım gözümü açtığım günden beri zırnık vardı annemin zamanında da vardı anneannemn zamanında da. benm memlekette(erkekler de kullanıyor.jiletten çok çok rahat onlar için bilgilerinize)...yani aie boyu.... %90 kullanılan here evde bulunan ve hiç bir zararı olmayan bi madde.evet kokusu kötü uzun zamandan beri parfümlüsü satılıyor.Zararı olsaydı en az benm tahmnimce 50 yıldan beri ortaya çıkardı.ve fiyatı da yazılanlara bakılırsa çok fahiş fiyatlarda(15-20ytl).gramla alındığı için çok etkilemiyo olabilir ama...bizim memlkette(Şanlıurfa) kilosunu 2-3 liraya alan ve 1 yıl boyunca kullananlar var.yani çok ucuz bişi aslında ama yolunu bulmuşlar anlayacağınız.yan etkilerine gelince cilt hassasiyetine göre değişen bişi bu yüzden bildiğimiz boya badana inşaat işlerinde kullanılan toz kireçle belli oranlarda etkisi azaltılıp tahribatlar önlenebilir...ve Burada rastladım ağda sonrası kullanıma onun çok büyük bi tahrişe sebep olacağına inanıyorum dediğim gibi yine kireç yardımcı olabilir.kireç çok daha ucuz bişi yani daha da maliyet azalabilir...15-20 ler çok uçuk fiyatlar...Yine de araştırın derim.(açık bölgelere sakın sürmeyin felaket yakıyor dikkattt..)
zırnık kimyasal bi madde değil mi? ve dediğiniz gibi felaket yakan birşey