• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylere Kina Ve Yas Kirecle Cözüm !!!

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kızlar malzemeler gayet basit heryerden bulabilirsiniz
sarı kına ve yaş kireci karıştırıp azcık su ekleyip kısık ateşte karıştırıyorsunuz.
Daha sonrada biraz soğumaya bırakıp bekletiyorsunuz.
karışım hazır hale geliyor.
karışımı krem gibi sürüp 10 dk. bekliyorsunuz sonrada suyla duruluyorsunuz
işte bu kadar ...

walla daha malzemeleri almadım,ama ilk fırsatta deniycem kızlar...bu formül,tüyleri de azaltıyomuş..bi sitede okudum..

yaa kızlar ben gittim kireç almak için...yaş kireç dedim ama adam bana toz kireç verdi,bende sulandırınca yaş kireç olur diye düşündüm.yanlış mı almışım yaaa yaş kireç başka bişey mi acabaa bilen var mıııı??

Kızım kınaları sürünce bacaklarımız boyanmasın nefis oluruz valla...
Dışarda kınalı bacak görünce aha bu da kk lı deriz artık:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

kızlar ben şahsen denedim ama kireci bacaklarımda arıtması zor oldu...ben bacaklarımda kıl varken yaptım.sadece zayıf tüyleri aldı.o da kir çıkarır gibi çıkarınca...zor yani.ama alınmış bacağa yapılırsa kıl kökleri zayıflayabilir.çümkü kıllar sersemlemiş gibi olmuşlardı..

yoo boyamadı ama 15 dkkadan fazla tutmamak lazımmış...çok memnun kalanlar da var bi sitede okudum ama ben şahsen harika bişey diyemiyorum..

zırnık dii mi bu hamam otu?

walla aktara gittim sarı kına dedim bana iğrenç kokulu beyaz toz gibi kutuda bişey verdi ama üstünde sarı kına falan yazmıyodu...yaptım.ama kireç zor çıktı...yıkadım yıkdam anca 2 3 yıkamayla çıktı...ince tüyleri iyi aldı ama kalınları için etkili değil...bu kızlar nasıl harika dediler anlamadım...benneyaptımki

Back
X