tüylere kesin bir çözüm..uzun araştırmadan soora :))

mirliva20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
53
1
39
1 yumurta beyazı
şeker
mısır unu

bunları macun kıvamı elde edene kadar karıştırın. sonra uygulayacağınız bölgeye sürüp iyice kurumasını sağlayın. kuruduktan sonra (yüz kısmında nazikçe) soyun. bunu haftada 3-4 kez uyguladığınızda sonuç mükemmel...hihoyyyt

Valla umarım geçerli bir çözümdür,gerçi şekerin girdiği maske ne kadar tüyleri azaltır orası da meçhul....

ben anlamadım bunu ??
şimdi bunu hangi bölgelere uyguluyorsun ? tüyler alındıktan sonra mı uygulanıyor ??

bu dediğin tüylerde değil.. burundaki siyah noktoları almada işe yarıyo diye biliyodum kıl tüyle alakası yok kanımcakaydirigubbakcemile3

bu dediğin tüylerde değil.. burundaki siyah noktoları almada işe yarıyo diye biliyodum kıl tüyle alakası yok kanımcakaydirigubbakcemile3

Bende bu yolla sıyah noktalardan kurtuldum.Bı yanlıslık olmasın :uhm:

ayrica birsey daha var eger gercekten tuyler icin ise su malzemeleri ne kadar kullanicaz onuda yazsan mesela ne kadar seker,misir unu falan?

ben daha önce de duymuştum buna benzer bişey .. bu maske yüzde kuruyunca siz soyarken tüyleride yoluyo.. yani tüyler için kullanılan bi maske.. ben hiç denemedim ama siyah noktalar için deniycem.. biraz fazla yapar tüyümede denerimsırnaşık şey

ya yumurtayı kırıyosunuz, beyazını alıyorsunuz içine macun kıvamına gelene kadar mısır unu ve şeker koyuyorsunuz, macun olacak ağda gibi oluyo ama ağda gibi sürüp de çekmiyorsunuz sürüp bekletiyorsunuz.iyice kuruyunca nazikçe cildi tahriş etmeden çıkarıyorsunuz....çok kalın kıllar için etkili değil ama koldaki yüzdeki vücuttaki çok kalın olmayan tüyler için etkili bir yöntem..

ya yumurtayı kırıyosunuz, beyazını alıyorsunuz içine macun kıvamına gelene kadar mısır unu ve şeker koyuyorsunuz, macun olacak ağda gibi oluyo ama ağda gibi sürüp de çekmiyorsunuz sürüp bekletiyorsunuz.iyice kuruyunca nazikçe cildi tahriş etmeden çıkarıyorsunuz....çok kalın kıllar için etkili değil ama koldaki yüzdeki vücuttaki çok kalın olmayan tüyler için etkili bir yöntem..

peki tüyleri almadan önce mi uygulanıyor fisfisfis

mantıklı gibi ama kesin diyor acaba yapınca çıkmıyor mu ya da daha mı az çıkıyor nasıl bişey bu....:nazar:

ben şimdi yaptım kurumasını bekliyorum bakalım sonuç nassı olacak yüzüme sürdüm kıllarmı? yoksa siyah noktalarmı? cevap yarın ...kafamçokkarıştı

ben yaptım o akşam ama iğrenç oldu yaa ne kurudu ne kurumadı yapış yapış bişi oldu bana 10 yaşındakı gıbı yuzun olucak deseler bıda surmem o seyı yuzume iyyyyyyyyyğğğğ bana gore bişi dil:1no2:

şeker tüyü besliyor diye biliyorum ben öyle olmasa sir ağdalar içinde şeker olmadığından tüyleri azalttığı söylenmezdi dimia.s.

X