tüylere kesin bir çözüm..uzun araştırmadan soora :))

1 yumurta beyazı
şeker
mısır unu

bunları macun kıvamı elde edene kadar karıştırın. sonra uygulayacağınız bölgeye sürüp iyice kurumasını sağlayın. kuruduktan sonra (yüz kısmında nazikçe) soyun. bunu haftada 3-4 kez uyguladığınızda sonuç mükemmel...hihoyyyt

canım iyi güzel söylüyosun ama şeker tüy köklerini besler allah muhafaza yüzümüz kıl yumağına dönerkaydirigubbakcemile3

bu karışımda şeker ve yumurta var tam kılların istediği bi karışım genelde yumurta ve şeker saçı beslıyor dıye duymuştum :sm_confused: ama tüylere kesin çözüm olarak naneyi duymuştum hergün aç karnına 15 gun boyunca taze neney bı ıkı kaşık kadar çigneyerek yıyecekmışız 15 gun ara vercekmişiz sonra tekrar:hulya:

bu karışımda şeker ve yumurta var tam kılların istediği bi karışım genelde yumurta ve şeker saçı beslıyor dıye duymuştum :sm_confused: ama tüylere kesin çözüm olarak naneyi duymuştum hergün aç karnına 15 gun boyunca taze neney bı ıkı kaşık kadar çigneyerek yıyecekmışız 15 gun ara vercekmişiz sonra tekrar:hulya:

Eeeeeeeee ondan sonra ne yapılacakmış,

Bahçede bol bol nane var,çok da severim,

Bir ayrıntılı olarak yazsan arkadaşım...

arkadaşlar bence o karışımı yüzünüzde denemeyin. tamam tüylerinizi yolabilir ama doğası gereği tekrar çıkacaktır tüyler, tabi daha önce yüzündeki tüyleri almayanlar da bu karışımdan sonra daha gür tüylerle karşılaşabilir. mantıklı düşününce böyle ama vücudunuzun başka yerleri için ağda niyetine bi sakıncası olmaz gibime gelse de bu da nimet sonuçta vücudumdaki tüylerden kurtulmak içinde nimete saygısızlık yapamam... :umursamaz:

bir konu açıp birşey yazılmış sonra başka cevap yok dalga amaçlı fln heralde saçma inanası gelmiyor insanın

X