ya şimdi sorulmazsa olurmu bu çiş sabah çişiylemi yoksa aksamdan kalma dinlenmiş mi olacak diye..
ayın 16 sıydı galiba dolunay benimde hastalığımın altıncı günü olucak bir taşla iki kuş vurucam bakalım azalıcak mı bu tüylerr her yolu deniyorum valla burda duyduğum herşeyi yapıyorum denek gibiyim tübitak kullansın beni -tatlicadiarzu- :roflol:
banada bi rus bayan söylemişti. ergenlikte çok sivilcelerim vardı. kurtulmak istermisin dedi. oooooo evet dedim. ozaman kendi idrarını pamuğa dök yüzüne sür dedi böğğğğ tabiki yapmadımkafamçokkarıştı
idrar bir cok seye yaralidir ruslar arasinda cok yaygindir ben bir rus taniyordum baldizinin gozleri giormuyordu onu kel edib her gun basina idrarli koyuyordusonunda gozleri acildi kadinin
kızlar dolunaya son 2 gün haaaaaaaa.sakın kaçırmayın.yoksa 1 ay daha beklemek zorunda kalırsınız.
16 ağustos günü kk ağda günü olacak galiba.ağda satışları patlayıp karaborsaya düşmez inşallah.
şaka bi yanada çok merak ediyorum sonucu.
Burada birileri günah demiş...
Günah olan bişeyi yapamamki..
Oysa kafama koymuştum...
Bide 16'sı dediğimiz gün yani dolunay günü Berat kandili..
Kandil kandil hadi ağda yaptık...çişmi sürecez...
İyi bilen biri noolur aydınlatsın...şüpheliyse bile yapamam..Çiş bu yaa..necis yani...
Hatta kuzenimi çağırmıştım beraber yapacaktık..Ama bugün baktım günah denilmiş????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?