Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben dolunay kısmı hakkında bilgiye sahip değildim ama denedim..Ağda yaptıktan sonra idrarımı sürdüm koluma ve bacaklarıma asitli olmasında dolayı yakıyor tabii ama :) gerçekten diyebilirimki %60-70 azaldı....
kızlar bu idrar meselesi iğrenç olabilir ama tüylerden kurtulmak istiyorsanız 2-3 defa gözünüzü kapatıp yapıcaksınız bunu. kesin çözüm.
sürdükten sonra 1 saat bekletmeniz yeterli. ben ilk denediğimde yarısının çıkmadığını gördüm.
kolay gelsin size.
ciddi enfeksiyonlara neden olabilirsiniz! ya tuy o ne olacagi belirsiz enfeksiyonlardan daha mi zararli!! belki bir omur boyu cekebileceginiz tedavisiz hastaliklara neden olabilirsiniz
oysa ki her ay agda yapip bu isi gecistirebilirsiniz!! evet haklisiniz cok zaman aliyor ve vakit kaybi surekli tekrarlamak sinir bozucu falan
ama eminim surekli igne vurmaktan, serum kullanmaktan ii'de olabilir!!!
yinede saglik herseyden onemli'dir
uzerine basa basa soyluyorum vucut sivi olan herseyi daha kolay emiyor idrar'da asitli bir sivi sonuçta emmemesi mumkun degil!!!! sagliginiza dikkat edin!!!
hmm diyorsun ama ozaman cisin cikdigi yer ve etrafi enfeksiyon olmasi gerekmiyormu???CADIARZU
bu arada cisi sürdükden sonra insanin bacagi yanmiyormu nede olsa yeni agda yapilmis hasaslasiyor???
ciddi enfeksiyonlara neden olabilirsiniz! ya tuy o ne olacagi belirsiz enfeksiyonlardan daha mi zararli!! belki bir omur boyu cekebileceginiz tedavisiz hastaliklara neden olabilirsiniz
oysa ki her ay agda yapip bu isi gecistirebilirsiniz!! evet haklisiniz cok zaman aliyor ve vakit kaybi surekli tekrarlamak sinir bozucu falan
ama eminim surekli igne vurmaktan, serum kullanmaktan ii'de olabilir!!!
yinede saglik herseyden onemli'dir
uzerine basa basa soyluyorum vucut sivi olan herseyi daha kolay emiyor idrar'da asitli bir sivi sonuçta emmemesi mumkun degil!!!! sagliginiza dikkat edin!!!