bugun dolunay varrr ve ben denedimm.. :Saruboceq: Amaa 15 dk bekledikten sonra dus aldim daha fazla dayanamdim... umarim etkili olurrr.. baska deneyen var mi peki ???
bugün bende yapıcam canım, ama ben idrarı sürüp yatmayı düşünüyorum, ertesi gün banyo yaparım diye düşünüyorum eğer dayanabilirsem tabi :1rolleyes:
hay allah ben cumartesi akşam yaptım şansa bak 1 günle kaçırdımm
ama ben faydasını gördüm gibi kızlar yaa kıllarım çok seyreldii
cnm ne güzel bence yapmaya devam et, gittikçe daha çok fayda etmeye başlıor, ben çevremdeki herkese sölüorum:)
benim bikini bölgemdekiler o kadar azaldı ki 2-3 kere daha yapınca biter gibi gelior :sm_cool:
strawberry siz kaç kez yaptınız bu uygulamayı?Sadece idrar mı? dolunay+idrar mı?
bu arada epaq arkadaşımıza tşk etmek istiorum.. uygulama sonuçlarını bizimle sürekli olarak paylaştıı ve olumlu sonuç aldıını yazdıı çin ben de denemeye karar verdim, iyi ki de denemişim, tüyler benim için artık sorun olmaktan çıktı :sm_cool: saol cnm a.s. opuyorumnanaktan
Rica ederim canıma.s.,hepinizi çişlenme konusunda yüreklendirdim ama dimi-tatlicadiarzu-
Valla koltukaltı almaktan kurtuldum ya,gerisi yavaş yavaş da bitse hiç problem değil.
Hiçbirşey yapmadan durmaktansa,santim santim de olsa ilerlemek daha iyia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?