he bide isteyen varsa hangi günlerde alacagınızı yazabilirim
aa evet evet lütfen zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he bide isteyen varsa hangi günlerde alacagınızı yazabilirim
bu kadar basit olsa bu tüy olayı herkes bunu yapardı ve su an tüylü kadın kalmazdı saçma ve hiç de sağlıklı değil idrar pisliğini vücuda sürmek hangi aklın işidir ya..
bu kadar basit olsa bu tüy olayı herkes bunu yapardı ve su an tüylü kadın kalmazdı saçma ve hiç de sağlıklı değil idrar pisliğini vücuda sürmek hangi aklın işidir ya..
ne yani işe yarıor diyerek biz yalan mı sölüoruz? sanki bu işten bi kazancımız var yaa kaydirigubbakcemile3
bu arada idrar pisliğini vücuda sürmek hangi aklın işidir diorsunuz ama depremde insanlar onu içerek hayatta kalmışlardı, hatırlatiyim dedim
yaa kizlar idrarin böyle bi faydasi olsaydi ilk bikini bölgemizde tüy sorunu cekmezdik dimi yani, mantikli düsünün lütfen!!!
pardonda sen idarını yaparken idrarın bikini bölgenin her yerine yayılıo mu töbe töbee yaaa kaydirigubbakcemile3bence sen mantıklı düşünsen ii edersin ayrıca ağda yapıldıktan sonra idrar oralara sürülüo tüylüyken diil yani bunada dikkat çekerim pehhhh
ayy pardon canim sanirim senin idrarinin geldigi yerde tüy yok galibaaa,...
ayricada konuyu anladim, ben isin espirisindeydim bilginize:umursamaz: