Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eskilerden biri olarak:))))))) hala devam ediyorum.bugünde yaptım.
kızlar aklıma bişey geldi. önceki sayfalarda cola sürmekten veya limondan söz edilmişti ya....
colanın tuvalet temizliğinde kullanıldığını duymuşsunuzdur.tuz uhu gibi etkisinden....aslında çok tehlikeli biliyorsunuzdur.
cola sürülse olur mu dersiniz?
hatta ben cola+limon suyu düşündüm. ne dersiniz.ciddiyim.bir dahaki sefere deneyeceğim.
Ahmelegecim,bi sen bi ben eskilerdena.s
Cola beslemesin,light falan sür baria.s.
yaw kıslar ii güsel hoşta yazık bunca yaptığınız emeğe çabaya değilmi ama :1no2: birazcık ilime bilime kulak verin , böle kulaktan dolma seylerle zaman öldürmeyin derim.varmı yapıpta çişinden sonuç alan 101 tane sayfa var kimsede adam akıllı bir sonuç almamış işte Çok üzgünüm çoook
yakında boktan maske olursa valla nuda alıp maske yapceniz haadelikafadulden kıldan tüyden kurtulim die sağılığınızı riske atmayın
kalın sağlıcakla :enbuyukkk:
ya arkadaşlar idrarla olacak işmi bu allahuseniz.. olcak olsa her özel bölge ağdasından sonra wcye girip çıkınca oralara bulaşıyor,olsa o zaman aşağısı kaymak olurdu.. hele bebekken bu iş kökten çözülürdü.. bunun mantığı yok,böbreklerdeki üreleri toksinleri atıyoruz çişle,bunu tekrar alıp oramıza buramıza sürünce pislikten başka birşey olmuyor,abdestli gezemez insan yaff:)) Çanakkale savaşında bir çok asker açlık ve sefaletten kendi çişini içmiş,pislikle iç içe yaşamış hastalanıp,ölmüşler,bunun faydası değil zararı vardır.. Artık normal kremler,otlar bitti sidiğe geldi sıra,siz yapmayın bari:))
idrar degil ama dolunay gecesi agda yapinca azaliyor bence idrarla bir alakasi yok dolunay dongusunun cekimiyle ilgili insanlar uzerindeki etkisi bence
strawberry gerçekten idrar förmülünü denedin mi bende denemek istiyorum kesin tüyler azalıyormuuuu:1shok:
aciil cevap lütfen a.s.
ben uzun zamandir saglik sorunumdan dolayi sizleri takip edememistim ama gördümki o heyecanli dolunay bekleyisleri sona ermis sanki ben hamileligimden dolayi yapmamistim ozamanlar ,simdi yapmak istiyorum ama sonuc alan yokmu ciddi anlamda!!!
Epaqcim sen ne durumdasin ,yapmaya degermi ne dersin ?kaydirigubbakcemile3
strawberry canım ya sabah idrarıyla mı yaptın.bide ağda yaptıktan sonra o bölgeyi yıkayıpta mı idrar sürdün?bide ne kdr beklettin canım
Ben hala tüysüz koltukaltlarımla mutlu mesut yaşıyorum.
Kısa ve sarı tüyler var.Kolumuzun iç kısmındakiler gibi.
Onları da insanın kendisi bile göremiyor zaten.
Ben yaptım değdi,umarım herkese faydalı olur.