Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epaqım balım sensın bızı cesaretlendıren cıslendıren wallahı ellerıne kollarına saglık
ben yıne yaptım fıstıgıma agda, cısledım ıyıce yanıyor, gecen sefer de yanmıstı bu sımdı 2. sefer oluyor
agda oldugu ıcın hanı agda yapınca zaten 15 gun sonra cıkıyor dıye cıkmamısları umursamadım
yarısını alabılmıstım gecen dolunayda sımdı dıger yarısını aldm mınık mınık cıkmıs, hıcbılmıyoum 2. sefer oldu benım bugun surdum gece boyu 3 defa surmeyı planlıyorum
fıstıgım gecerse koltukaltıma da yaparım onun agdası zor oluyor yıllardır jılete alısmıslar dıye ezıyete döndu:)
sımdı surdum işte acıyor acıması hosuma gıdıyor sankı cıdden kıl koklerı yanıyor gıbı gelıyor :)
Ya arkadaslar illede dolunayı beklemek gerekirmi..Hemen yapsam olmuyomu....fisfisfis
a.s.a.s.
yok hayatım epaqa sormustum ben çiş başkanı, o dolunayı bekleme bas gıtsın demıstı ben de bası verıyorum
zaten hesap ettım dolunayda ben yıne reglustu olacagımdan cok canım yanacak sımdıden yapıverıyorum
yani dolunay olmasada olur dıyor epaq baskan. yap şekerım
Teşekkür ederim canım yaa..:1hug:
eger ben fayda görürüsem genç kızım var onada yapiim bari...:dance:
a.s.a.s.
kizlar dolunayi beklemeyin..hatta bugün veya yarin agda yapin ay incelmesi var.....ay inceldiginde daha etki yapiyo yazmistim bir kac kez...sakalim yokki sözüm dinlensin....gerci biraz var ama..onlarida bugün yok edicem...benneyaptımki....taze bakla hangi aylarda bulunur..kizlar bilen varmi....
bide bisey sorcam acaba tüyleri almadan sürsek olurmu:) deneyen yada bilgisi olan varmi????????
Tüyler alınmadan sürüldüğünde faydalı olacağını sanmıyorum.
Olay zaten kıl kökünün bulunduğu gözeneğin içine maddenin girmesi.O yüzden kılı aldıktan sonra bile hiç birşey sürmemeye çalışıyoruz idrardan önce.
sagol canim eh hep kolaya kacmamak lazim:)
ben ibrahim saracogluna mail attim bu konu hakkinda biseyler sordum daha cevap gelmedi bakalim insallah biseyler yazar..sizinde yakininizda bilgisi olan varsa sorun bence.. ne olur ne olmaz