Yahu arkadaşlar allahaşkına yapmayın yani susuym diyorum dayanamıyorum.Yani tiksinebilirsiniz.Saçma bulabilirsiniz.İşe yaramadığınıda düşünebilirsiniz.Tercih meselesidir.İsteyen yapar isttemeyen yapmaz.Ama bırakın şu hurafeleri.Kim çarpıyo neye çarpıyo.yapmayın ne olur.Çarpılacak olsak çoktan çarpılırdık diye düşünüyorum.Akşama kadar bin tane şeye dokunuyoruz.En basiti en pis şeyin üzerinde binlerce bakteri olduğu uzmanlarca söylenen şeyin alışveriş merkezlerindeki arabalar olduğunu biliyomuydunuz.idrarın ondan bin kat daha temiz olduğunu düşünüyorum.Mantık arkadaşlar sadece mantığınızı kullanın yüce rabbim çok şükür akıl vermiş hepimize.Ben açıkcası daha cesaret edemedim yapmaya yani bişey olur diye değil .yani işte anlayın azcuk midem kaldırmayabilir dedim.Ama belli olmaz daha çok fayda gördüm diyen olursa aynen denerim.Paylaşan arkdaşa da çok teşekkür ederimAyrıca epag arkadaşada cesaretlendirdiği için teşekkür ederim.
ben de sana katılıyorum arkadaşım....kendi adıma deneyen ve burada deneyimlerini bizimle çekinmeden paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...çünkü onların sayesinde bizler de yeni şeyler öğreniyoruz ve denemek için cesaret buluyoruz,teşekkürler a.s.:1hug:
arkadaşım çok haklısın her koyun kendi bacağından asılır :mymekabu arada yapma diyenler emin olun bizlerden önce denemiştirler bile ) bırakın bu hurafeleri artık ya şu kıllardan kurtulayımda bırak millet sidikli desin:dance:
epaq sen koltuk altina nekadar süre uyguladin ???
yani artik koltuk altinda tüyenme yokmu ,nekadar süredir o bölgeni almiyorsun
cevabin icin simdiden tesekkürler
2 kez uyguladım canım.İkincisini uyguladıktan sonra da hala bekliyorum 2 ay filan sanırım.(Daha fazla da olabilir mesaj tarihlerine bakmam gerekli ama şimdi bulmam biraz zor.)
Koltukaltımda artık tüylenme yok.O bölge hiç kıl çıkmamış bir yer gibi görünüyor.
Çok parlak bir ışıkla bakıldığında zar zor sarı tüyler gözüküyor(kolumuzun iç kısmındaki görünmeyen tüyler gibi),onun dışında tüyüm yok.
İşte böyle
ayy ınsalah epgın gördugu etkılerı bızzde göruruzz kızlarr aminnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
Ya kızlar bende yapıcam bunu ama dolunay gecesımı yapılıyo ıdrar hewmenmı suruluyo onu pek anlayamadım.bılen bırı varse ayrıntılı yazabılırmı mutlaka yapmam ıstıyorum
epag gerçekten kurtuldunmu yanii:1shok::1shok: Şunu baştan bi anlatırmısın ayrıntılı nasıl yaptın nasıl sürdün dolunayımı bekledin_?
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:rofloll bacım kıllardan sorumlu bakanımız ol bende bakan yardımcılığına talibim heesengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5hihoyyyt plnlp ellerine sıcak sıcak idrarını sürdükten sonra yarım saat beklesen yeterlia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?