- Konu Sahibi gecemavisy
Ben dün yaptım acaba sayılırmı benimkisi ??:26:
adet döneminden nekadar geçti canım yada adetin çok yakınmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün yaptım acaba sayılırmı benimkisi ??:26:
adet döneminden nekadar geçti canım yada adetin çok yakınmı?
Adetimin başlangıcı 31'iydi. 3-4 gün sürdü canım. Oluyormu?:26:
günaydın kızlar.....
Olur tatlım merak etme adet döneminden bir kaç gün önce alınan tüyler daha çabuk ve daha sert çıkar bu yüzden adet döneminden herzaman sonra almak lazım.. ay mevzusuna gelince birgünden de hiç bişey olucağını sanmıyorum.
Tşk. ederim canım bakalım deneyelim olucak mı. :13:
umarım olur tatlım gerçekten çekilcek dert değil ama söyle söyliyim ben hep adetimden sonra yaparım ağdamı yada makineyle alırım seyrelmeler var gerçekten bağzı yerlerde hiç yok gibi sadece benim uyuz olduğum konu olan yerlerde de batık oluyo bu beni deli ediyo bu yüzden bütün tüylerden biran önce kurtulmak istiyorum.
yüzümüze bitek onu sürmemiştik arkadaşlar yapmayın mantık olarak bikini bölgezinde tüy kalmamaı gerekiyordu şimdiye kadar..yakında büyük tuvaletinizi sürün güzelleştiriyor diyecekler..yinede siz bilirsiniz ama ben pek mantıklı bulmadım açıkçası
ya siz sanırım çişinizi yaptıktan sonra taharetlenmeyip olduğu gibi bütün bölgeye çişinizi sürüyorsunuz yada bizim çişimizi yaptığımız yerde alanda zaten tüy yok ama sanırım sizinkinde var söyledikleriniz bunu gösteriyor... ayrıca büyük tuvaletimiz mikrobik ama idrarımızda mikrop yok. bir yerde okumuş olduğum yazıyı sizlerle paylaşmak isterimm...
hiç bu kadar gülmemiştim. allah iyiliğinizi versin
canım kıl kökleri yok orda o yüzden kıl çıkmıyo.. çiş yapıyosun diye mi çıkmıyo sanıyodun sen :)
1.ALTERNATİF
10 Kasım 2011 Perşembe, saat 23:15'ten
11 Kasım 2011 Cuma günü saat 21:10 a kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
19 Kasım 2011 Cumartesi , saat 01:19'dan
21 Kasım 2011 Pazartesi günü saat 02:16'ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..
arkadaşlar bu ay için aycangül arkadaşımızın vermiş olduğu tarihler bunlardır ....
tarihi kaçırmışım yaa
iki kez denedim ikincisini dolunaya denk getirdim 11 kasıma normalde bir haftada çıkan kıl kadar 24 günde anca çıktı azalma varmı henüz tam olarak yok şimdilik geç çıkmaya başladı devam edicem sonuçları yazıcam şimdilik bu kadar arkadaşlarrr