merhaba arkadaslar, Tvde bazen reklami cikiyir, sprey veya sivi birsey suruyorlar kollara ve kollarda tum tuyler gidiyor....Boyle bi urunu bileniniz var mi ? ayrica o tuyler tekrar gelir mi fikri olan soylerse mutlu olurum....Son sorum ise agda,jilet,tuy dokucu krem hangisi daha iyi sizce ?
yani tabikide ağda daha iyi. jilet ve tüy dökücüler tekrar çıkarıyor hemde daha sertini ve fazlasını. o reklamda gördüğünüz tüyleri dökenlerde tüy dökücüler. jiletten farksız. ilk kez mi alıcaksınız tüylerinizi. bunlar bilinen şeyler ondan soruyorum.
merhaba arkadaslar, Tvde bazen reklami cikiyir, sprey veya sivi birsey suruyorlar kollara ve kollarda tum tuyler gidiyor....Boyle bi urunu bileniniz var mi ? ayrica o tuyler tekrar gelir mi fikri olan soylerse mutlu olurum....Son sorum ise agda,jilet,tuy dokucu krem hangisi daha iyi sizce ?
neden lazer epilasyon düşünmüyorsunuz? tamamen bitmese de azalır en azından.
ben yaptırıyorum.kısa süre oldu daha ama fiyat iyi kalite iyi görüntüm iyi. değer bence.