Tuyler

fyza2014

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
713
229
133
Malatya
merhaba arkadaslar, Tvde bazen reklami cikiyir, sprey veya sivi birsey suruyorlar kollara ve kollarda tum tuyler gidiyor....Boyle bi urunu bileniniz var mi ? ayrica o tuyler tekrar gelir mi fikri olan soylerse mutlu olurum....Son sorum ise agda,jilet,tuy dokucu krem hangisi daha iyi sizce ?

yani tabikide ağda daha iyi. jilet ve tüy dökücüler tekrar çıkarıyor hemde daha sertini ve fazlasını. o reklamda gördüğünüz tüyleri dökenlerde tüy dökücüler. jiletten farksız. ilk kez mi alıcaksınız tüylerinizi. bunlar bilinen şeyler ondan soruyorum.

Ağda daha iyi acısı war ama değer hiç olmasa 1 ay dan snra çıkıo diğerleri öyle değil maalesef

ağda en iyisi. diğer saydıklarınızın hepsi tüğleri eskisinden daha çok olarak çıkarıyor ve daha çabuk çıkıyor tekrardan

Ya sen şu saçma sapan tele satış kanallarında ya da ne yedüğü belirsiz kanallarda çıkan bir reklam var onu diyorsun dimi.

O reklamın devamında da 5 kavanoz bal 100 tl çıkıyor.

Sence bu kanallara ve firmalara güvenilir mi?

Bence sağlıklı bile değildir kaldı ki tüy sorununu toptan çözecek, bir tane tüy dökmesi mucize.

neden lazer epilasyon düşünmüyorsunuz? tamamen bitmese de azalır en azından.
ben yaptırıyorum.kısa süre oldu daha ama fiyat iyi kalite iyi görüntüm iyi. değer bence.

Imkanin varsa lazer epilasyon yaptir ama iyi biyere.Ben yaptırdım smdi çoook rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…