Tüyler

Tüyler eger vücut cizgilerine aksi yönde sert ve kalin çıkıyorlarsa hormonal bozukluk oluyor yinede rahatsiz olursan endokrin druna basvur . Aman erkek işte patavatsizlik etmiş olabilir.Sana tavsiyem birdaha alma sırtını gereksiz yere uyanik olmayan kıl folikullerini uyarmış olursun.Uzun yillar kıl tedavisi olan biri olarak söylüyorum bunlari.

Şimdi
Tüyler nasıl desem yani çocukların bebeklerin sırtında özelliğe iki kürek kemiği arasında hafif tüyler olur ya aynen o şekilde , sirtimla çok ugrasmamak konusunda da haklısınız bu arada bir kere yaptım bir daha da zor o sivilcelerden sonra

sadece kadınlara yapılıyor bu güzel olma bakımlı olma baskısı.bunlarla uğraşmaktan çoğumuzun kariyere iş kurmaya daha çok para kazanmaya zamanımız kalmıyor.erkek egemen dünyaya da mahkum kalıyoruz maalesef

Öyle haklısınız ki, ben ne kadar böyle bir toplumun kölesi olmayacagima dair naralar atıp tutsam da aslında lazerden sonra kalan iki üç kıla dahi, sırttaki tüylere dahi kafa yoracak kadar bu toplumun emekçisi olmuşum farkinda değilim..

Sirtimdaki tüylere bakmak hic aklima gelmemisti
Ben olmadigini düsünüyorum, en iyisi birakiyim öyle kalsin
Bazilari aldiriyormus bir de, nasil ugrasiyorsunuz?!

Yani saka bir yana, ciddi bir killanma yoksa bence hic degmeyin. Esinizde olsa sizden böyle bir sey bekleyemez.

Ben de hiç yok ama vajinal bölge de tüyüm coktur sanki tüm tüylerim orada toplanmış. vücudumun diğer bölgelerinde sariya dönük kumral olmama ra-men seyrek ama simsiyj tüylerim var jiletle alıyorum hiç sıklaşmadı kalınlaşmadı. Rahatsız oluyorsaniz lazere gidin eşiniz kötü amaçla dememiştir ama ağdaya para vereceğinize lazere gidin.

Valla eşiniz alsın o zaman sırtınızı ağdayla da görsün nasılmış, ulaşabildiğimiz yerlerle bile zor uğraşırken bide sırtımla uğraşamam. Üstelik ben görmüyorum, gözümle gördüğüm yerlerde kıl olmasın yeter

Ben göbeğime lazere gitmistim hicbir ise yaramadı :/ varsa bir çözümü sırt ve göğüs ıcın bana da söyleyin kızlar

Sırtmış göbekmiş böyle incecik ve neredeyse görünmeyen tüyler için uğraşmam bile. Bence normal görünüyor simsiyah olmadığı sürece. Tüylere özgürlük!

Sırtımda da gobegimde de tuyum çoktur. Evlenince düzenli agdaya gideceğim başka çözüm yok şimdilik

Sırtımda hiç tüy yok,olsa kesinlikle aldırıdım. Dokunduğunuzda elinizle hissediyorsanız vardır. Eş için değil,ben hoşlanmam kıl tüy işlerinden,gözümün gördüğü ve görmediği tüm bölgeler için lazere gidip sonuç alanlardanım.. sırtımda zaten yok,olsaydı lazer işe yaramıydı bilemiyorum.. eşim değilde ben dokunduğumda pürüzsüz olmalıyım,erkek açısındanda önemli bu.. sırt gözümüzün görmediği bölge olduğu için bir çok kadın birde sırtla uğraşamam demiş ama sırt dekolte seviyorsanız ve tüy varsa bence çok itici duruyor.

bence sırtınızda çok tüy yok

ama ışık açısı nedeni ile o ince tüyleriniz çok gibi göründü ona

eşiniz de şimdiye kadar sırtınızda tüy görmediği için ilaçlardan mı oldu acaba yani bir sağlık sorununa yol açmasın gibisinden söyledi

benim kolumdakiler de duruyor almadım hiç kaldı ki sırtımı belimi alayım

sarışın vs değilim var tabii ki herkeste tüy ama açık renk ince olan görülmüyor ama telefon yahut güneş ışığı ile yandan vurunca daha görülür oluyor

Sırttaki tüy erkeklik hormonunun vücutta artışı sebebiyle çıkıyor... İsteyen aldırır isteyen umursamaz.... Çoktur azdır rahatsız ediyordur etmiyordur... Çok kişisel. Beni ederdi kendi adıma.... Önce Bi doktora gider hormonlarıma baktırır. Sonrada kesin çaresini bulurdum

Ensemde var mesela sarı sarı şeytan tüyü gibi seviyorum onları gitmiyorum ellemiyorum.... Doktora gidip hormonlarıma baktırdım.... Doktor çoğalmıyor sorun yok rahatsız ediyormu dedi. Hayır dedim... Hormonal sorundan değil... Saçımı topuz yapmadığım sürece görünmüyor.... Seviyorum onları .... Bende garip geldim şimdi kendime kişiyi rahatsız etmiyorsa bence tamamdır.... Ediyorsa o zaman Bi yolunu bulunca insan iyi hisseder

Göze görünmeyen tüyü almaya gerek yok, ben olsam almazdım. Ama kocamın sırtını ve koltuk altını alıyorum
Sırtını bir kaç yıldır yazları alırız denizde kötü görünmesin diye, ayı gibi diyemem ama göze görünecek kadar vardı. Ben teklif ettim almayı o da tamam dedi. Bu yıl da koktuk altın başladık, çok rahat etti yakında göğüs bacak diye devam edebiliriz hatta size de tavsiye ederim kızdığınız zamanlarda işkence amaçlı kullanıma çok uygun.
Şaka bir yana sırtımda varsa da hiç onu dert edemem, hele eşimin lafına hiç bakamam. En fazla "evet seninkiler kadar olmasa da var" der lafımı sokup geçerim herkes haddini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…