Tüyler

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
33
Merhabalar, ben geçen kış hemen hemen tüm vücut lazere gittim ve hemen hemen hiç tüy kalmadı.. ama sırtım için gitmemiştim çünkü gerek görmemiştim. Çok hafif tüy var herkeste olduğu kadar. Tenim buğday rengi ve tüyler belli olacak şekilde değil sık. Düğünümde sırt dekolteli bir gelinlik giydiğim için ilk kez agdayla aldirmistim ama görevli bile gerek yok aslında hiç belli olmuyor demişti. Aldirdiktan sonra da malesef tahriş olup 3-4 gün hep sivilceler dolmuştu
Dün eşime bir çiziği göstermek için sırtımı açtım ışığın altında ve bana kullandığın hap sanırım sırtında tüy yapmış dedi. Ve ben rahatsız oldum bunu bir kere daha demişti farklı şekilde. Demem o ki hanımlar sizde tüy var mı veya nasıl alıyorsunuz veya benim vücudum benim kararım mi diyorsunuz?

Dedi her yerinden tüyler fışkıran er kişisi

Benim sevgilim denizdeyken güneşin alninda parlayan göğüs arası killarima bakıp "türk kızlarının burasında hep saç mı var?" Demişti Ben de 'yoo,ben maymun soyundan geldim sadece' diye geyik yapmıştım.
Böyle bir anım var yani benim de. "Aç da kendi kılına bak" diye konuşurdum arkasından ama arkadaş slavdi, değil göğsünde kolunda kıl, yüzünde sakal bile yoktu...
Öyle yani... Cok takılmıyorum ama 8 seans lazere gitmiştim,alamAyacagim yerdeki tüylerim için. Sırt,göğüs,göbek... Ama ince oldukları için heralde hiç etki etmedi . Şimdi yazın tatile giderken falan aldırıyorum sırtımi, ilk zamanalr sivilceler çıkıyordu ama duzenli aldirinca artık sivilce olmuyor

Son düzenleme:
Sırtımda tüy yok ama bel kısmımda biraz var. Göremediğim için kuaförde ağdayla aldırıyorum. Bacaklarıma, koltukaltıma, kollarıma ve bikini bölgeme evde lazer yapıyorum.

Koronadan dolayı kuaföre gidemiyorum. Kollarımın kemikleri de vidalı olmadığı için belimi kendim alamıyorum. Eşim herhangi bir şey söylerse inadına almam. Kadınları kıl tüy konusunda eleştirecek konumda değil erkekler. Önce kendilerine baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…