• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylenme

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
Ya kızlar yardım edin :(
Göbeğimde belli belirsiz açık renk tüyler vardı ama son zamanlarda bi kaç tane daha koyu renkte ve daha sert tüy çıkmış
Hormon bozukluğum olabilirmi sizce? Hastaneye gitmelimiyim?:5:

Önce bir kadın doğum uzmanına gidin. Sonra gerekli görürse o sizi endokrine yönlendirir. Bir de sakın o tüylerle oynamayın, cımbızla falan almaya çalışmayın.

Önce bir kadın doğum uzmanına gidin. Sonra gerekli görürse o sizi endokrine yönlendirir. Bir de sakın o tüylerle oynamayın, cımbızla falan almaya çalışmayın.

Teşekkürler.Peki kadın doğum uzmanı bakarmı tüylere utanırım ben :18:

Utanmayın. Muhtemelen bakar ama tüyleriniz gösterilmeyecek bir yerde değil ki. Kaldı ki o bir doktor :) Çok rahatsız oluyorsanız bir kadın doktor seçin kendinize.

Benım göbek bölgemdede var ama ben hiç rahatsız olmuyorum :31:

ince mi? ya benim son zamanlarda arttı kalında olunca korktum

kaç yasındasınız , genel anlamda sacınız kasınız ve diğer bölgedeki kıl yoğunluğunuz ne durumdakorkacak bişey olduğunu sanmam ben, eğer incelsin diyorsanız lazer yaptırın yok bunlar tamamen gitsin diyorsanızda, iğneli epilasyon yaptırın bitsin gitsin, takmayın bu kadar kafanıza

Back