tüylenme

nurdan31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
20
0
36
İzmir
kızlar merhaba benim çenemde ve dudak üstümde tüylenmeler var cımbızla alıyorum ama azalcana çogalıyo başına böyle bişey gelen varmı...

kızlar merhaba benim çenemde ve dudak üstümde tüylenmeler var cımbızla alıyorum ama azalcana çogalıyo başına böyle bişey gelen varmı...

merhaba

bencede cımbızla alma çünkü hem sert çıkar hemde daha koyu renkli çıkar. Eğer yaptırabiliyorsan lazer epilasyon yaptırmayı denesen. Şimdi hani bu indirimli günlük listesi gelen siteler var yaaa. Oralarda lazer epilasyon fiyatları çok uygun.

Onun haricinde de teyzemlerden duyduğum kadarıyla söylüyorum. Çeneni ve dudak üstünü sir ağdayla aldırdıktan sonra limon sürmeyi bi dene istersen. Limon açılan tüy köklerini zayıflatıyormuş diye söylüyorlar. Ben bir kez denedim biraz acıdı daha da yapmadım.

cımbızla sakın alma daha da artar ben aldım kaç senedir uğraşıyorum sert çıkyor

benim boyun bölgemde fazlasıyla var. ama yumurtalık kistim var ve hormonal bozukluk yaşıyorum bu sebeble çıkıyor. bence sende bir doktora görünmelisin. ben lazer epilasyona gidicem 6 ile 8 seans arasında kesin çöcüm oluyormuş yüz bölgesine 15 günde bir gidiliyor. diğer bölgeler için ayda bir 2 ayda kesin çözüme ulaşabilirsin. onun dışında bioderin yüz için tüy azaltıcı serumları var sirle aldıktan sonra onu kullanablrsin. yüz için hiç denemedim bioderi ama koltuk altım içim kremini kullanmıştım ve yararını baya gördüm 1 sene içerisinde.

lazeri bende tavsiye ediyorum, bende dudak ust icin lazare gidiyorum ve faydasi oluyo killar azaliyo ve bitiyo

benimde çenemde var iple alıyorum gittikça artıyo ve kalınlaşıyo lazere gittim olmadı daha doğrusu iyibiyer bulamadım doktor nasılsa para geliyo gitgel yapsın dursun diye düşündü heralde hiç bi sonuç alamadım hatta yüzüme traş makinesi vurdular bu yüzden dahada dağıldı bölge olarak ,lazere gidiceksenizde gidiceğiniz yeri iyi araştırın mutlaka sonuç alırsınız benim gittiğim gibi bir yere giderseniz sonuç hüsran arkadaşlar

ayni sorun bendefe var hatta berbat cene altim dudak ustum ve boynumda yetmiyormus gibi yuzkenarlarimda napicagimibilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…