Arkadaşlar,hormonel bir bozukluğun olması için muhakkak adet düzensizliği olması mı gerekir?Tüylenmeden şikayetçiyim ama sivilce veya adet düzensizliği gibi şikayetlerim yok??
baska başlığa da yazmışptım buraya yazoıyorum.ben diane 35 kullandım.hemde benim babam dr o bana yazdı.tahlil yaptırdıktan sonra tabi.babam bana bu ilacı veriirken hastalarım tesekküre geldiler çok azlamış tüyleri demişti.bende kullandım benim tüylerim dökülmedi ama zaten bu ilaç hormon dengesini ayarladığından daha çok tüy oluşmasını engelliyor.adet düzenleniyor.benim tüylerim azalmadı ama eskisi gibi hiç tüy çıkmadı reglim düzene girdi.kilo da almadım.ilacı içince kilo alınmıyor zaten acıktırdığından fazla yeniyor öyle kilo alınıyor.ben yatmadan önce içtim ilacı hep bu yüzden de acıkmadım.düzenli kullanmak çok öenmli ilacı kullanıp yarım bırakırsanız içmeniz hiçbir işe yaramaz ve de hormonlarınızın daha çok dengesini bozarsınız.Kişiden kişiye değişiyor bunun etkileri bu da çok normal hepimiz aynı yapıya sahip değiliz hepimizin vucut dengesi farklı.bence tavsiye üzerine sadece hormon değil hiçbir ilaç içmeyin doktora gidin ve de baskalarının deneyimlerinden etkilenmeyin.yani doktorlarınızın ilacı vermesine rağmen içmemezlik etmeyin.Seneler boyunca boşu boşuna okumuyorlar değil mi?
Arkadaşlar bugün adetimin 3.günüydü ve testlerimi yaptırdım.Tam 7 hormonuma bakacakalar,sadece kan aldılar.Perşembe günü sonuçları alacağım inşallah.Ama ben idrar tahlili ve ultrason da uygulanacak sanmıştım,neden sadece kan almış olabilirler bileniniz var mı?Acaba eğer sonuçlarda bir olumsuzluk olursa mı bu diğer 2sine ihtiyaç duyacaklar?Cevaplarsanız sevinirim.Bakalım ne olacak.Ona göre hemmen lazzere başlayacağım
Valla bilmiyorum ki, testleri gösterdiğimizde 'bunlar kan testleri mi' dedik evet dedi.Bir de adet düzensizliğiniz var mı dedi,yok dedim.Bu zamana dek hiç düzensizlik çekmedim çok şükür,öyle ağrılı falan da geçmez.
Yine de sonuçları aldığımda bir sorayım.İçim rahat etmeden duramam
Sana başka ne testleri uyguladılar ne yaptılar yani ?
Üff yaa bende niye sadece kan alındı acaba.Gittiğimde sorayım bari
Merhaba
Ben de aşırı tüylenme vardı dr um bana aldacton ( 100 mg ) verdi günde 1 adet içiyordum tam 1 yıl kullandım ve hiç ummadığım bi şekilde azaldı yok oldular bunun yanında ayrıca diana 35 kullanıyorum ama onu adet düzeni için zaman gerekli 1-2 ay da yok olma gibi şans yok malesef ...
arkadaşlar bende başladım diane 35 am 11 gün oldu ve doktorum 1 yıl kullanmamı söledi benim sorum yumurtalıklarımda yumurtlama olmuyomuş o nedenle kullandım şuana kadar bi yan etkisi görmedim ama böle bazı şeyleri okuyunca korkuyorum umarım hiç bi yan etkisini görmem hepinize geçmiş olsun
öncelikle okudum yazdıklarınızı ama sorumun cevabını bulamadım bilginiz varsa diye yazmak istedim kızlar..
prolaktin hormonum 20 çıktı birazda tüylenme sorunum vardı dr diane yazdı kullanmaktan korkuyorum nedenine gelince 5 ay kadar sonra düğünüm olucak (inşallah)vede korkum bu ilacın doğum kontrol hapına benziyor olması kullanırsam bebekle ilgili bi sorun yaşamaktan korkuyorum. çünkü ilk bebeği olmadan bu tarz ilaçlar kullananlarda sorun olabileceğini okumuştum. yine doğum kontrol hapının yanında zikredilmiş diane onun bi düşüğü diye buda tedirgin etti. prospektüsünde böyle bi etkisi yazmıyor ama yinede tedirgin oldum işte.. bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinicem şimdiden teşekkür ediyorum şekerler a.s.