bende lıse dönemımde kullandım adet duzensızlıgımden dolayı o zamanlrdada tuylenme sorunum bas gösterdı 1,5 yıl kullandım sonunda degerlerım normal cıktı bıraktım fakat tuylerde azalma falan olmadı doktorum artık lzer yöntemıyle kurtulabılırsın dedı ozamanlar param olmadıgı ıcın sımdı lazere gıdıorum cokta memnunum ılacın yan etkısı falan olmadı bende :) ne bıtmez hastalık sımdıdıe troıd hastasıyım onun ılaclarını kullanıorum umarım bu ılaclarda kılo sorunu yapmaz((
canım benim 4. aydan itibaren etkisini göstermeye başlamıştı ilaçlar hemen etki bekleme sabırlı ol önce cildinde yağlanmalar azalıyor sonra sicilce çıkmamaya başlıyor tabi bu arada çıkmış olanlarda geçmeye hatta lekeleri bile kalmıyor. çukurluk falan varsa o başka tabi bende hiç delik çukur yoktu sadece kahverengi leke kalırdı...neyse işte uzun sürede etkisi daha iyi oluyor.sabırlı ol.bu arada bir arkadaş başlarsanız bırakmayın falan dengeniz bozulur demiş öyle saçma şey olurmu yaaa ömür boyu ilaçlara bağımlı yaşanmaz.doktor ömür boyu kullan derse o başka ne bileyim kilo sorunun şekerin vs vardır yada meyillisindir kullanman gerekiyordur o zaman kullanılır ama bırakınca dengem bozulur diyip devam etmek yıllarca yanlış bence. ben tamda hormonların coştuğu 19 20 li yaşlarda kullanmıştım o dönem kullanmamın da avantajı oldu bence çünkü o dönem kıl tüüy sivilce daha çok oluyor o zmanki çıkacaklar engellenmiş oldu psikolojim rahattı.ilaç yan etki gösterince kestim ilaca da ağımlı yaşamak istemi,yordum zaten.saol canım verdiğin cvp içina.s.
umarım sivilcelerim kısa sürede geçer.senin ilacı kulanmaya başladıktan ne zamn sonra sivilcelerin geçti..senağlamasenağlama
bıktım artık sivilceden tüylerdenn oyyyyyyyyyyyyyyyy anam oyyyyyyyysenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benim 4. aydan itibaren etkisini göstermeye başlamıştı ilaçlar hemen etki bekleme sabırlı ol önce cildinde yağlanmalar azalıyor sonra sicilce çıkmamaya başlıyor tabi bu arada çıkmış olanlarda geçmeye hatta lekeleri bile kalmıyor. çukurluk falan varsa o başka tabi bende hiç delik çukur yoktu sadece kahverengi leke kalırdı...neyse işte uzun sürede etkisi daha iyi oluyor.sabırlı ol.bu arada bir arkadaş başlarsanız bırakmayın falan dengeniz bozulur demiş öyle saçma şey olurmu yaaa ömür boyu ilaçlara bağımlı yaşanmaz.doktor ömür boyu kullan derse o başka ne bileyim kilo sorunun şekerin vs vardır yada meyillisindir kullanman gerekiyordur o zaman kullanılır ama bırakınca dengem bozulur diyip devam etmek yıllarca yanlış bence. ben tamda hormonların coştuğu 19 20 li yaşlarda kullanmıştım o dönem kullanmamın da avantajı oldu bence çünkü o dönem kıl tüüy sivilce daha çok oluyor o zmanki çıkacaklar engellenmiş oldu psikolojim rahattı.ilaç yan etki gösterince kestim ilaca da ağımlı yaşamak istemi,yordum zaten.
canım allah mutlu etsin inşallah diyip cevap vereyim. diane 35 bir doğum kontrol hapı zaten yani korunma için de işine yaramış olacak.bende düzensizlik hiç olmamıştı allaha şükür. sende kısa süreli olmuş anlaşılan zaten bu ilaç düzene sokuyor merak etme. sen hele bir 5. ayına gel sivilce ve tüylenme konusunda da ne demek istediğimi anlayacaksın. bu arada bol su aldactoneda kullanıyorsan.bu arada kaç yaşındasın canım 21 mi?saol canım cvp verdin içina.s.
ben sivilcelerim için bu ilacı kullanmak istedim.doktor düznsizlinde var dedi am,.sadece kışın 3 ay düzensizlik yaşadım.ondan evvel hep düzenliydi.tülenme ve sivilce problemim yıllara dayanıyo.senağlama
bu ay ilaca başlamadan öncede normal zamnda oldum.
inşallah geçecek.:çok üzgünüm:
henüz sivilcelerim geçmedi ama yaa ilacı bıraktıktan sonra gene çıkarsa napcam ben.ALLAH IM yardım et bana...
bide bişe sorcam temmuzda evlencemde bu ilacı kullanırken hamile kalmam dimi.korumama gerek var mı acepfisfisfis
rohycum kan tahlili ve yanında ultrason yapılır.kanı genelde reglinin belli günlerinde alıyorlar.tüylerini alma doktorda görsün bence.bendede hormon bozukluğu çıkmamıştı reglimde düzenliydi ama sivilcem ve tüylerim vardı. doktor diane 35 ve aldactone verip lazer yaptırmamı önerdi.sanada bence aynı şekilde tedavi uygularlar bir git bakalım doktora da sonucunu söylersin:)ACİL YANIT LÜTFEN!!
Hormon tahlili yaptıran arkadaşlar, tahlil nasıl yapılıyor? Doktora gittiğimde vücdumudaki tüyleri almamış mı olmalıyım?Kan mı alınıyor vücuttan veya ultrasonla falan mı bakılıyor?Neler var?
Benim regl.im düzenli ,sivilcem de yok,kilom da normal.Ama tüylenme var bu yüzden lazer yaptırmadna önce hormonel bir sorunum olup olmadığı hususunda emin olmak istiyorum ,bu yüzden tahlil yaptıracağım.Lütfen bilgilendirin.Detayları bekliyorum
bugün doktor banada diane 35 ve aldactone verdi.....
canım geçmiş olsun. ne tedavisi göreceksin diane 35 le ?