- 17 Kasım 2007
- 32
- 1
- 38
- Konu Sahibi Ebced
gittim cnm doktora zaten ondan sonra verdi bu hapı triod dada bişi yok bende de sivilce vardı hapla geçti hapı bırakınca hayatımda görmediğim sivilce bombardımanına tutuldum:1closedeyes: 1 aydan beri sivilce tedavisi gördüm şuan yoklar şükür yani diyorum ama tüyler var çok moralim bozuluo evden dışarı çıkasım yok dışarıyla bağlantım kesildi çünkü baya oldu ama bana bakan doktora gitmiştim bu hapı ömür boyu kullan başka çaresi yok demişti tabi moral sıfır bende ondan sonra uğraşmadım :çok üzgünüm: öğrenci olduğum için lazer i aklımdan geçiremiyorum artık okul bitcekte ben iş bulcamda ondan sonra kafamçokkarıştı ama senin durumuna çok sevindim gerçekten yerimsenibenCanım buna çok üzüldüm, benim de doktora gitme sebebim yüzümdeki tüylenmeydi. tahlillerden sonra hormonal bozukluk çıktı, onun için bu hapı verdi. Ben 1 yılı geçti kullanıyorum ama aynı zamanda lazer epilasyona da gidiyorum, yüzüm sivilce tarlası gibiydi, sivilcelerim gitti, tüylenme bitti, anca kendime geldim. Hormonlarında bişey yoksa triod de olabilir, bunun için bir doktora gözüktün mü? Mutlaka bir sorunun vardır, yoksa yüzde tüylenme olmaz. Bence peşini bırakma, bir çözümü elbette vardır. Yaşayan bilir, ben de çok çektim bunun yüzünden. Ama şimdi çok mutluyum. Doktora gittikten sonra epilasyona da başla bence, tüylerin bitişini hızlandırabilirsin jeyyar