yaa şeyyy
hmmm
ben birinden bir ara diane 35 ve aldactone 'nun birlikte kullanıldığında göğüs büyüttüğünü duymuştum.... diane 35i doktor hormonlar için vermişti ama aldactone'u kafadan alıp kullanamadım. merak ediyorum, gerçekten böyle bi etkisi var mı? kilo alırsan ya da göğüste etkisi olursa acep söyler misin?
hem kilo almak hem göğüs büyütmek istiyorum da
yaa şeyyy
hmmm
ben birinden bir ara diane 35 ve aldactone 'nun birlikte kullanıldığında göğüs büyüttüğünü duymuştum.... diane 35i doktor hormonlar için vermişti ama aldactone'u kafadan alıp kullanamadım. merak ediyorum, gerçekten böyle bi etkisi var mı? kilo alırsan ya da göğüste etkisi olursa acep söyler misin?
hem kilo almak hem göğüs büyütmek istiyorum da
merhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doğuma gittim yüzümdeki tüyler için 6 ay boyunca diane 35 kullanmıştım hiç bişey kalmamıştı herşey süper derken ilacı bıraktıktan sonra tekrar çıktı neyse daha öncede yazmıştım burda zatendoktora söyledim testlerime felan baktı hiç bişey yok dedi normal dedi şimdi hapı tekrar verirsem kullanmışın zaten dedi normal olan bünyeni altüst ederis dedi başından savar gibi lazer epilasyon yaptır dedi. bi doktor hiç bi zararı yok diyo bri zararı var diye noluur ya aydınlatın beni artık isyanlardayıım sivilceler yetmiyomuş gibi bide bunla uğraşıyomm
ben 6 yıl önce ege ünv. gitmiştim sivilce ve tüylenme için bana diane 35 ve aldactone 100 mg yazmıştı doktor. 2 yıl kullandım yüzümde yağlanma kesilmişti sivilceden eser kalmamıştı tüylerde azalma vardı uzun süre kullandığım için belki bilmiyorum midem kaldırmamaya başladı bulantı falan oluyordu ve doktora sormadan kestim iki ilacıda .sonuç itibariyle bende işe yaramıştı yalnız bu iki ilaçta önemli yan etkisi olan ilaçlar yani doktora danışmadan sakın kullanmayın.
ben 6 yıl önce ege ünv. gitmiştim sivilce ve tüylenme için bana diane 35 ve aldactone 100 mg yazmıştı doktor. 2 yıl kullandım yüzümde yağlanma kesilmişti sivilceden eser kalmamıştı tüylerde azalma vardı uzun süre kullandığım için belki bilmiyorum midem kaldırmamaya başladı bulantı falan oluyordu ve doktora sormadan kestim iki ilacıda .sonuç itibariyle bende işe yaramıştı yalnız bu iki ilaçta önemli yan etkisi olan ilaçlar yani doktora danışmadan sakın kullanmayın.
canım yaaa .... sözlerin çok rahatlattı beni umarım bende de aynı etki olurr.ben 6 yıl önce ege ünv. gitmiştim sivilce ve tüylenme için bana diane 35 ve aldactone 100 mg yazmıştı doktor. 2 yıl kullandım yüzümde yağlanma kesilmişti sivilceden eser kalmamıştı tüylerde azalma vardı uzun süre kullandığım için belki bilmiyorum midem kaldırmamaya başladı bulantı falan oluyordu ve doktora sormadan kestim iki ilacıda .sonuç itibariyle bende işe yaramıştı yalnız bu iki ilaçta önemli yan etkisi olan ilaçlar yani doktora danışmadan sakın kullanmayın.
ilaçları bıraktıktan uzun bir süre sonra tüyler çıktı daha doğrusu ilaç kullanırken tüylerim cılızlaşmıştı yeni çıkan tüylerede engel oldu muhtemelen.ben ilaçlardan memnundum ama midem kaldırmıyordu artık istifra ediyordum sıksık. kilo vermiştim çok sanırım aldactone dan kaynaklanıyordu kilo verme olayı.işte doktora sormadan kestim.onları kullanmasaydım şimdi yüzümde sivilce izleri falan çok olurdu allahtan kullandım tamda ergenlik zamanlarıydı o zamanlarpeki bıraktıktan sonra tekrar tüyler çıktı mı arkadaşım bnm de vardı çok az sivilceler ilaçla hepsi gitti ama ilacı bıraktıktan sonra hem tüyler hem sivilceler çıktı sen daha fazla kullanmışın tabi ben tekrar mı gitsem acaba ilk gittiğim doktora kafam karıştı yaa senağlama
canım bence kilo almazsın ama tabi herkeste aynı etkiyi bırakmayabilir.kontrollerini mutlaka düzenli yaptır. karaciğer ve böbrek önemli bu ilaçlarda.ben 100 mg kırıp içiyordumcanım yaaa .... sözlerin çok rahatlattı beni umarım bende de aynı etki olurr.
yan etkilerinden çok korkuyorum .....tüylenme felan zaten tüylüyüm lazer görüyorumsenağlama
bana aldactone 25 mg yazmış inşallah kilo almam
canım bence kilo almazsın ama tabi herkeste aynı etkiyi bırakmayabilir.kontrollerini mutlaka düzenli yaptır. karaciğer ve böbrek önemli bu ilaçlarda.ben 100 mg kırıp içiyordum
sen doktor kontrolünde kullanıyorsan sorun yokcanım . sonuçta doktor sana kaç ayda bir kontrole gelmen gerektiğini ve tahlil vs yaptırman gerektiğini söyleyecek.onları ihmal etmemen için söylüyorum.bende 4 ay sonra etkisini göstermeye başlamıştıkaraciger ve böbrek demişin canım...:1shok:
zarar mı veriyo ki ben çok cahilim bu konuda cuma günü başlıcam kullanmaya ilaçlarıfisfisfis
sen doktor kontrolünde kullanıyorsan sorun yokcanım . sonuçta doktor sana kaç ayda bir kontrole gelmen gerektiğini ve tahlil vs yaptırman gerektiğini söyleyecek.onları ihmal etmemen için söylüyorum.bende 4 ay sonra etkisini göstermeye başlamıştı
selam arkadaşlar, benim vücudumda aşırı tüyleneme vardı hormon testi yaptırdım doktor önemli bişey olmadığını söyledi ama diane 35 diye bi ilaç verdi. benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı? bu ilacın olumlu etkileri oluyo mu tüy dökme konusunda? bi de ne kadar zamanda sonuç alınabiliyo? cevap veren olursa çok sevinirim.:uhm: