tuyann hamileee :)

Tuyann

Varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
145
35
19 temmuzda evlendim. Çocuk için beklemekti niyetimiz. Ama öyle bi duyguki beklemek istemedik. Sanki yıllardır istiyormuşuz gibi bi heyecanla karar verdik yapmaya. Allah izin verirse sağlıklı hayırlı bi evladımız olsun istedik.. Eylülün dördünde başladık çalışmalara. 22 eylülde daha önce alıp çekmeceye koyduğum teste gitti elim. Yok biraz bekle daha çok yeni diyorum kendi kendime. Ama içimde bi duygu hadi yap diyor. Dayanamadım yaptım. Sonuç pozitif :KK70:DD Yok olamaz diyorum şükürler ediyorum. Bu kadar çabukmu kabul oldu dualarım. Bu kadar içtenmi istedim Allahım diyorum geri çevirmedin. Bayramın 3. günü akraba gezmeleri var işlerimiz var duyan olsa deli bunlar der. Eşimle çıldırdık. Hemen hastaneye kan testine. Sonuç ordada pozitif. Kandeğerim 632,93 Ailemize en güzel bayram hediyesini verdik. Allahım bize dünyanın en güzel hediyesini verdi. Şükürler olsun.... :CüvCüv:

canım tebrikler allah tamamına erdirsin bebeğin uğurlarla gelsin :CüvCüv:

yaaa bendee istiyorummmm tebrikler valla hemende tutturmussunuz bravoo:))

tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşllh ne güzel yeni evlisin hemen bebişin oldu...darısı başımıza artık

tebrikler canım...sağlıkla kucağına almanı dilerim...

RABBıM tamamına erdirsin... babayıda senide tebrik ederim... sağlıkla kucaklayın inşallah...süper bişi...

Çok teşekkür ederim sağolun. Allah isteyen herkese versin. Birazdan ilk doktor kontrolümüze gidicez. Bakalım neler söyleyecek. Heyecandan ellerim titriyor....

tebrikler canim bende baramin ilk gunu test yaptim pozitif benim bu iknci cocugumda niyet eder etmez hemen oldu.Ablam 12 yildir evli cocuk sahibi olamiyorlar.Biz oyle sansliyizki rabbim ins olmayanlarada nasip eder..

canım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah

X