Tüy ya da kıl

Valla ben ilk defa duydum hamileliğimde de kullandım mükemmel rahat bi alet öyle kaldırılacak bi yeri yok zaten başlığı var . Kullanımı da çok kolay o yüzden ben tüm hamilelere de hep öneriyorum.

Her evde de aynı durum oluyor o zman ☺
Hapimiz insanız sonuçta marstan gelmedik ya Allah öyle yaratmış kıl tüy herkeste var. Eskiden iletişim ve teknoloji bu kadar gelişmeden önce bunları kimsenin taktığı yoktu ben anneme sormuştum evliligin ilk yıllarında alırdim sonra salıverdim demişti giyim kuşamdan olsa gerek

Konu açılınca bizde konuşuruz eşim bunlar kişinin kafa takıntısı millet televizyonda görüyor manken kızları onlar gibi olmak için kendini paralıyor der
O yaptirdeyip para verdi de ben mi yaptırmadım su an bi epilasyon 4000 tl kuaföre desen gitmek akıl işi degil

Ev tipi lazer epilasyon aleti öneririm ama bütçenize uygun değilse uygun giyatli bir epilasyon aletiyle 15 günde bir alabilirsiniz, epilasyon aletiyle sürekli alınca tüyler seyreliyor

Zamanla eşiniz alışır ben alıştım nişanlımın yanında hatta sırtımı kaşıtmayı çok severim geçen sırtımı kaşırken 'kız sen ne kadar kıllıymışsın ' dedi güldük ve geçtik.Bence siz takıntı yapmışsınız

Kac seans gittiniz bi de Alex mi buz mu? Ben buza gittim 3 seans cok az fark oldu
3 seansla olmaz kişiden kişiye ve kıl tüy yapısına göre de değişir tabiki bu süreç. Ama ben 10 seans 10 kontrol gittim galiba o civarda şuan bitti.Tek tük olurda çıkarsa yılda bir falan taratmaya giderim .Buzlu lazere gittim.

Hanımlar benim de göbeğimde düz çizgi şeklinde kıllar var çok koyu değiller ama sarı da değiller yani görülüyorlar. Bunlara da lazer yaparlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…