- 6 Aralık 2020
- 38
- 48
- 30
-
- Konu Sahibi cicekkokusu4
ya dogru ama ben iyi hissetmiyorum ki kaldi ki bacaklari alinmamis kolu kıllı bir kadinla sevişmek isteyen erkek de olmaz heraldeZamanla aşarsın. Kocan pürüzsüz mü?
Sana nude atasım geldi.ya dogru ama ben iyi hissetmiyorum ki kaldi ki bacaklari alinmamis kolu kıllı bir kadinla sevişmek isteyen erkek de olmaz heralde
Neden ki orayı anlamadımSana nude atasım geldi.
Yıkın beyninizin kalıplarını.
Yıkın beyinizin kalıplarını diye okudum.Sana nude atasım geldi.
Yıkın beyninizin kalıplarını.
Ya muhabbete bak keşke biz de o seviyeye gelebilsekayy kıl olduğu zaman jartiyer çorabi giyer yönetimi elime alırımçok uğraşmasın ince detaylarla diye . bıyığımı alınca da " oooo sıhhatler olsun traş olmuşsun " der o da alıştı
Aynen ayva tuylerine bile dayanamıyorum kendimi bildim bileli öyleyim yani. Ama ne bileyim şu bacak kol normal de goguste cikmasi garip geliyor bana sanki anormalim gibi hormonlarım da bi problem yok .esim sarışın bir insan onun bacaklari bile belli olmuyor bide bana bakSırtındakileri boşver ya çok mu belirginler, bazı insanlar var kendindeki ayva tüyüne dayanamıyor, lazer şansın yoksa mecnuren ağdaya devam ya da adam seni olduğun gibi kabul edecek, limon suyu falan suruyorlar ağdadan sonra köklerini kurutuyormuş sözde öyle şeyleri dene, ne diyebilirim ki
relax ol bacım akışına bırakYa muhabbete bak keşke biz de o seviyeye gelebilsekbelki de ben cok büyütüyorum kafamda dediginiz gibi karanlikta ve yönetimi ele almalıyım
O kadar sıkma kendini ya, anlaşılan yeni evlisin, kendine dürüst ol ve gerçekten kıl olanlarla uğraş, benim de göğsümde çıkıyor 8 10 tane de olsalar enikonu kıl, yani tüy falan değil, epilatörü tutuyorum ya allahAynen ayva tuylerine bile dayanamıyorum kendimi bildim bileli öyleyim yani. Ama ne bileyim şu bacak kol normal de goguste cikmasi garip geliyor bana sanki anormalim gibi hormonlarım da bi problem yok .esim sarışın bir insan onun bacaklari bile belli olmuyor bide bana bak
Öyle kafalarını gösterdikleri zamanlar için de epilatör kullanıyorum ben ama dediğin gibi çok da sorun etmemek lazım.Ben genital bölgeye ağda yapmaya ya da eldivenle almaya yeni başladım. Ama hemen tüylerim çıkıyor ve kısa tüyler eldiven ya da ağdaya gelmiyor. Evli olsam ne yapardım diye düşündüm ve merak ediyorum. Herkes her anında tüysüz olamaz bence ki erkekler de tüysüz değiller. Jiletle alınca akşamına çıkmaya başlıyor. Bence kendimizi biraz sıkmaktan vazgeçmeliyiz. Kadınların da erkekler gibi kılları vardır yoğunluğu aynı olmasa da. Evliler arasında çok da sorun olmamalı diye düşünüyorum