- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 31
-
- Konu Sahibi cicekkokusu4
Kıl oldugunda ne yapiyoruz :) aşkım karanlikta yapmak istiyorum diyoruz :)Iyi gunde kotu gunde tuylu gunde tuysuz gunde "eveeeett" . Biyiklarimi aliyorum askim sana suprizim var die msj atiyorum biyiklarinimi aldin yaziyo. Kil tuy yun bizim isimiz
Bir yılda bu aşılır genelde. Gündüz değil de gece karanlık zamanları tercih edinMerhaba bu konuyu cinsellige açtım ki insanlar ona gore yorum yapsın. 1 yillik evliyim .Şimdi şu var ki ben esmer bir kadınım ve vucudumdaki kıllar daha da göze batar durumda. Devamlı kıl alma agda yapma inanın bıkkınlık getirdi lazer ya da baska sey oneriyorsunuz belki ama param yok malesef şuanda .gogusumde bile oluyor ve her seferinde almak sırtımı , yani eşime gel de beni böyle kabul et demek de sacma çünkü ben bile kıllı olmaktan igrenirken ona nasil diyeyim? birliktelik zaman umursamadan yapılmalı ancak ben pürüzsüz olmadan yapamıyorum resmen agdadan sonraya sartlandırıyorum .sizde durumlar nasil cok mu kötü durumdayim bu kıl problemini nasil aşarım ?
Epilatör çok acıtıyor. Kaptırırım diye korkuyorumÖyle kafalarını gösterdikleri zamanlar için de epilatör kullanıyorum ben ama dediğin gibi çok da sorun etmemek lazım.
Amaaan be hasatim sanki herifin akli basindaKıl oldugunda ne yapiyoruz :) aşkım karanlikta yapmak istiyorum diyoruz :)
Ben de sizinle aynı durumdayım üstelik beyaz tenliyim ne kadar çirkin göründüğünü tahmin edersiniz. Keşke esmer olsaydım da bu kadar göze carpmasaydi diyorum. Belimde karnında,meme çevresinde, çene altında diğer bölgeler de zaten herkeste var. 30 yaşındayım bi defa lazere gitmiştim ama bitmeden seanslarim bırakmak durumunda kaldım. Kıllarım aşırı kalın değil bel , çene altı gibi bölgeleri almıyorum ama meme çevresi ve diğer herkeste olan bölgeleri alıyorum. Bu eşinizin fikrine göre değişir. Ben özel bolgemin de ilişki esnasında tertemiz olmasını istiyorum ama eşim için bu çok önemli değil. Bunu eşinizle konussabilmelisinjz. Ayrıca ben lazere giderken tüyleri kökünden almamamiz gerektiği için kısaltmak için makine aldım. Philips vücut epilatörü olarak geçiyo. Ben onu kullanıyorum çok memnunum. Öyle agdayla falan uğraşmıyorumMerhaba bu konuyu cinsellige açtım ki insanlar ona gore yorum yapsın. 1 yillik evliyim .Şimdi şu var ki ben esmer bir kadınım ve vucudumdaki kıllar daha da göze batar durumda. Devamlı kıl alma agda yapma inanın bıkkınlık getirdi lazer ya da baska sey oneriyorsunuz belki ama param yok malesef şuanda .gogusumde bile oluyor ve her seferinde almak sırtımı , yani eşime gel de beni böyle kabul et demek de sacma çünkü ben bile kıllı olmaktan igrenirken ona nasil diyeyim? birliktelik zaman umursamadan yapılmalı ancak ben pürüzsüz olmadan yapamıyorum resmen agdadan sonraya sartlandırıyorum .sizde durumlar nasil cok mu kötü durumdayim bu kıl problemini nasil aşarım ?
Ağda yaptığınız için acı eşiğiniz epey yükselmiştir, ben de birden başlamadım yavaş yavaş alıştırdım kendimi. dudakları temizlerken onlara paralel hareket edince daha rahat yapılıyor ve kaptırma riski düşüyorEpilatör çok acıtıyor. Kaptırırım diye korkuyorum
bu çok iyiymiş ama kaptırıp zor durumda kalanları duydum bunda öyle bir ihtimal yok muBen de sizinle aynı durumdayım üstelik beyaz tenliyim ne kadar çirkin göründüğünü tahmin edersiniz. Keşke esmer olsaydım da bu kadar göze carpmasaydi diyorum. Belimde karnında,meme çevresinde, çene altında diğer bölgeler de zaten herkeste var. 30 yaşındayım bi defa lazere gitmiştim ama bitmeden seanslarim bırakmak durumunda kaldım. Kıllarım aşırı kalın değil bel , çene altı gibi bölgeleri almıyorum ama meme çevresi ve diğer herkeste olan bölgeleri alıyorum. Bu eşinizin fikrine göre değişir. Ben özel bolgemin de ilişki esnasında tertemiz olmasını istiyorum ama eşim için bu çok önemli değil. Bunu eşinizle konussabilmelisinjz. Ayrıca ben lazere giderken tüyleri kökünden almamamiz gerektiği için kısaltmak için makine aldım. Philips vücut epilatörü olarak geçiyo. Ben onu kullanıyorum çok memnunum. Öyle agdayla falan uğraşmıyorum
butün epilatorler kullanılır mi özel bölge icin ayrıca mi varAğda yaptığınız için acı eşiğiniz epey yükselmiştir, ben de birden başlamadım yavaş yavaş alıştırdım kendimi. dudakları temizlerken onlara paralel hareket edince daha rahat yapılıyor ve kaptırma riski düşüyor
Her evde de aynı durum oluyor o zman ☺Beyaz tenliyim kıllar siyah renkte sert çıkar. Ama eşim pek takilmaz oyle şeylere. Ben dert etmiyorum sende kafana takip kendini uzme der. Bazrn takılır, sakalasiriz bile. Kaşını aldin yüzün gözün açıldı bi parladın falan der
Ben aynı başlığı kullanıyorum ama daha dar başlıkları var özel bölge içinbutün epilatorler kullanılır mi özel bölge icin ayrıca mi var
Gratis de venüs indirimde idi geçen hafta belki devam ediyordur bi bak istersenAy bu kıl, tüy, ağda işlerinden nefret ediyorum. Tam lazere gidecekken pandemi patladı. Offf yani...
Ben epilasyon cihazı kullanıyorum. Ama beyaz tenli ve sarışınım öyle çok kıllı değilim. Bacaklarım ve genital bölgede var sadece. Genital bölgeye epilasyon cihazı falan kullanamıyorum aşırı hassas cildim kan oturuyor, canım yanıyor. Mecbur jilet. O da habire geri çıkartıyor hem de sert sert.
Fakat eşim takmaz böyle şeyleri. Hatta alınca kızarık oluyor, eşim kızar canını yakıyorsun yapma şunu diye. Ama ben yinede azami dikkat gösteriyorum kılıma tüyüme tabiii.
Keşke olmasalar keşke yahu.
Ne olup zordurumda kalanlar anlamadımbu çok iyiymiş ama kaptırıp zor durumda kalanları duydum bunda öyle bir ihtimal yok mu
Epilatöre vajinanın dudaklarını kaptıranlar oluyor ondan bahsetmiş arkadaş. Dikkatli olmak lazım biraz tabi, doğru teknik bacak bitimine paralel kullanıp deriyi iyice gerdirmek, dik kullanınca kaptırmak daha yüksek ihtimalNe olup zordurumda kalanlar anlamadım
batıklardan kurtulmanın tek yolu lazer maalesef. Ben de lazerle batıklardan kurtuldum. Cildinizi hep nemli tutup at kılı fırcasıyla düzenli fırcalamanız gerekÖff öff seni ben anlarımkılsız hiç bir yerim yok yüzüm ,kollarım göğsüm göbeğim bacak bikini bel sırt popo . Her yerde var en sıkıntı da yüzüm oluyir bildgin sakalliyim her gün temizliyorum . İple alıyorum ama aşırı sert çıkıyor. Bebek istedgim.icin lazereede gidemiyorum. Eşimde alıştı napsin . İstemiyorsa gitsin onun için değilde ben kendim.icin üzülüyorum rahat hissetmek.istiyorum. çok kalın köklü ve bir sürü batıklar. Kuaföre gitsem 100 TL'den aşağı tutmaz hep kendim.aliyorum.mecbur saatlerce uğraşıyorum . Çok yoruldum artık.