Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

rocan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
44
2
26
Diyarbakır
Arkadaşlar ben denedim ve işe yaramadığı için koyuyu kapatıyorum

Son düzenleme:
ayrıca evet daha fazla daha sık müşteri gelsin diye söylemycekleri şey yok. bana ağdacım arada jilet vurmak çok iidir bile demişti

tüylerini hangi ayda ve kaçında yaptın canım ?

Nisanın takriben son haftasında 1. Seansı yapmıştım. 2 hafta bekledim. tüylerin %60 oranında çıkmadığını görünce; Mayısın ortalarından önce 2. seansı tekrar uyguladım. Bir daha Çıkmadı.
Şimdi bacaklarımda uyguluyorum... ama bakaklarda 3 veya 4. seans gerekebilir. Zira tüylerin çok ve tüy köklerin derin olması; yöntemin sonucunu alma süresine etki ediyor.

tahmin ettiğim gibi dolunay epilasyonuna denk gelmişsin ve/veya küçülen fazda almışsın tüylerinin geç çıkma ve azalma sebebi doğru zamanlama

ayyy tüh bunu keşke bi kaç ay evvel duyaydım yaaa

düğününe 6 gün kalan bir gelin olarak tüylerimle başım dertte

ben bunu bıkaç kere denemiştim koltukaltımda cok önceden ama 5 dk bekletıp yıkıyodum buna ragmen ıncelme olmustu dökülmesede bundan kolay yöntem ne varkı.sadec yıkamıcaksın sabah yıkıcaksın .gerçi gece uyurken ekşi ekşi kokmak gibi bi durumda olucak ama bekar biri olarak sorun olmucak benim için :) dolunaya uyduk mu o sırada bu işlemide yaptıkmıydı bitti gitti olcak inşallah :) yalnız sunu merak ettim.limon lekeleri geçirir diye biliyorumda tuz derıyı yakıp ıncelttıgı için leke yaparmıki leke filan oldumu sende benım cildim asırı hassas bide leke olmasın cildimde.

Sevgili zyx321, Bende herhangi bir iz ve/veya yara oluşmadı. Ancak karışımın 15-20 dakka masaj yapılarak yediriliyor olmasından dolayı; Masaj yapılırken biraz ve geçici tahriş olabilme ihtimali olabilir. Uygulayanın herhangi bir cilt problemi yoksa tabi; Ki cildin durumu her uygulama için sağlıklı olmalı.

Son düzenleme:
ayy benden baska birilerinde de etkili olduğunu duymak çok sevindirici

bende 1,5 aydır limon-tuzu deniyorum 6-7 keredir makineyle aldıktan sonra sürdüm bacaklarımda hiç tüy kalmadı koltuk altımdakilerde %60 bitti yapmısken bıyığımada sürüyüm demiştim bıyıkda ilk seferde bitti bikini bölgesini makineyle kökünden almak zor bi sefer bi kısmına denedim ve limonu-tuzu sürdüm orda hiç tüy falan çıkmadı ..o bölgede kökten alıp sürdüğünüz zaman daha iyi sonuç alıyosunuz kökleri kalın ve geniş olduğundan dolayı ama işte zor olanda kökünden almak ben ağda yapamıyorum makineyle de neredeyse kanatıyo ama işte dediğim gibi tüylerden kurtuldum artık çok mutluyum çoook koltuk altındakilerde kökünden bitince sıra bikini bölgesine gelicek orayıda gerekirse kuaförde aldırıp limon sürücem ama ki ben başkasına yaptırmaya çok çekiniyorum bakalım hele öne bi koltuk altındakilerde bitsin o zaman mesaj atıp herkese bildiririm zaten büyük bi dertten kurtuluyoruz kızlar yüzyılın icadını bulmusuz var mı daha ötesi?

genitli eldivenle almayı denesene 2-3 kıl derken hem kolayca kökunden acısız alabılıyosun hemde agdadan daha gec cıkartıyo.

genitli eldivenle almayı denesene 2-3 kıl derken hem kolayca kökunden acısız alabılıyosun hemde agdadan daha gec cıkartıyo.

inan hiç beceremiyorum ağdayla eldivenle nasıl olur ki yapış yapış dayanıyor mu ki eldiven hem? yırtılmıyomu? bana tam olarak bi tarif etsen şu işi nasıl hallederim?

ben bunu seneler ama seneler önce duymustum..bir agdaci abla söylemisti..agdadan sonra limon sürün zamanla yok oluyor diye..ama ben hic yapmadim...ama simdi tekrar okuyunca aklima geldi..biyik bölgeme yapmayi düsünüyorum...sonrada sonucu buraya yazarim.

ben bunu daha önce burada okumuştum yine. ama 1-2 dk yaptım masajı. normalde gür ve simsiyah olan kıllar zayıf cıktı. ortalama 2 haftada cıkardı 1 ay sonra cıkmaya başladı. ama yoğunluktan bıraktım sadece limon sürüyorum onuda 3-4 dkka tutuyorum neredeyse aynı etkiyi görüyor. hatta bazı bölgelerde hiç çıkmamaya bile başladı. bence masaj süresi denildiği gibi 15-20 dkka olursa tamamen yok olabilir.

Bende tuz ve limonun faydasina inanlardanim. limon ve tuz ciddi azaltma sagliyo ve gec cikartiyo

tuzun oranı nedir kızlar...? ne kadar tuz koyuyoruz?

sıktığım bir limonun içine iki tatlı kaşığı tuz koyuyorum ben söylediğim gibi bacağımda hiç tüy kalmadı bıyığımda da yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…