tüylerini hangi ayda ve kaçında yaptın canım ?
Nisanın takriben son haftasında 1. Seansı yapmıştım. 2 hafta bekledim. tüylerin %60 oranında çıkmadığını görünce; Mayısın ortalarından önce 2. seansı tekrar uyguladım. Bir daha Çıkmadı.
Şimdi bacaklarımda uyguluyorum... ama bakaklarda 3 veya 4. seans gerekebilir. Zira tüylerin çok ve tüy köklerin derin olması; yöntemin sonucunu alma süresine etki ediyor.
ben bunu bıkaç kere denemiştim koltukaltımda cok önceden ama 5 dk bekletıp yıkıyodum buna ragmen ıncelme olmustu dökülmesede bundan kolay yöntem ne varkı.sadec yıkamıcaksın sabah yıkıcaksın .gerçi gece uyurken ekşi ekşi kokmak gibi bi durumda olucak ama bekar biri olarak sorun olmucak benim için :) dolunaya uyduk mu o sırada bu işlemide yaptıkmıydı bitti gitti olcak inşallah :) yalnız sunu merak ettim.limon lekeleri geçirir diye biliyorumda tuz derıyı yakıp ıncelttıgı için leke yaparmıki leke filan oldumu sende benım cildim asırı hassas bide leke olmasın cildimde.
ayy benden baska birilerinde de etkili olduğunu duymak çok sevindirici
bende 1,5 aydır limon-tuzu deniyorum 6-7 keredir makineyle aldıktan sonra sürdüm bacaklarımda hiç tüy kalmadı koltuk altımdakilerde %60 bitti yapmısken bıyığımada sürüyüm demiştim bıyıkda ilk seferde bittibikini bölgesini makineyle kökünden almak zor bi sefer bi kısmına denedim ve limonu-tuzu sürdüm orda hiç tüy falan çıkmadı ..o bölgede kökten alıp sürdüğünüz zaman daha iyi sonuç alıyosunuz kökleri kalın ve geniş olduğundan dolayı ama işte zor olanda kökünden almak ben ağda yapamıyorum makineyle de neredeyse kanatıyo ama işte dediğim gibi tüylerden kurtuldum artık çok mutluyum çoook koltuk altındakilerde kökünden bitince sıra bikini bölgesine gelicek orayıda gerekirse kuaförde aldırıp limon sürücem ama ki ben başkasına yaptırmaya çok çekiniyorum bakalım hele öne bi koltuk altındakilerde bitsin o zaman mesaj atıp herkese bildiririm zaten büyük bi dertten kurtuluyoruz kızlar yüzyılın icadını bulmusuz var mı daha ötesi?
genitli eldivenle almayı denesene 2-3 kıl derken hem kolayca kökunden acısız alabılıyosun hemde agdadan daha gec cıkartıyo.
tuzun oranı nedir kızlar...? ne kadar tuz koyuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?