sizlerde benim şansımsınız :) öyle güzel şeyler yazıyorsunuz ki :)
hazirana kadar biter mi bilmem ama çok rahatlamış olacağın şimdiden belli..
ayrıca başkalarıyla paylaşmana da çok sevindim,biliyorsun mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmayı istiyorum..bu da sayenizde oluyor..
dualarınızı okudukça içim titriyor,çok sağolun..çok daha iyileri sizlerin olsun
güzel bişey yapıyorsun,güzel şeyler duyman da mutlak tabi:)
valla mucize keşfetmiş gibi önüme gelene söylüyorum merak etme:)))
hazirana kadar azalsa da yeter bana ya,hep bunu düşünüyordum:S
dualarım seninlle,hayırlı akşamlar...:*
yeni üye sayılırım konuyu yeni gördüm,çok da uzun bi konu hepsini okuyamadım ama 18 şubattaki epilasyona katılmayı düşünüyorum,hatta ev arkadaşlarımı da katmayı düşünüyorum:)tarihler burdan sürekli güncellenecek mi acaba,yoksa başka biyerden mi takip ediyoruz.bi de "ayın etkisi"topiğinde su değdirmemek lazım diyo kafam karıştı,ağdadan sonra banyo yapmamak
18 şubatı beklerken hasta olduuuuuuum
napıcam
sevgili aycangul,
belki biraz erken olacak ama çok merak ettiğim birşey var;
mart ayında verilecek tarih martın 17 sinden sonrasına mı denk gelir yoksa öncesine mi?
forumu takip eden biri olarak az çok biliyorumki tam tarihler şimdiden belli olmuyor ama en azından sorduğum soru için bir tahminin varsa çok çok memnun olacağım.
18 i olacak canım :)
Aycangülcüm mart ayı etkiliymiş cvp için teşekkürler birşey daha sorcam inş çok soru sormuyorumdur napiim buldum cevheri en ince ayrıntısına kadar didiklemek istiyorum senden de Allah razı olsun herkese itinayla cvp yazıyorsun
Ben şimdi yüz kısmını bitirdim akşam göremediğim için bir de malum yüzümüz olduğu için hepsini almak uğruna karanlık çökmeden bitirdim.Ama şöyle birşey var madem mart ayı çok etkili e benim bacaklarda sayende az var o zaman beklesem de mart ayında hepsini alsam daha etkili olur mu??
Bu da söz son sorum((( :
Eğer regl olduğumuzda özel bölge hariç bacaklar yüz felan tüylerimizi alırsak verdiğin günün etkisi hala geçerli olur mu???Diğer sayfalarda gördüm bu sorunu ama açıkçası çok karışık geldi
didikle canım:)) son durumum
hepsi birden çıksın,tamamı etkilensin diyorsan gayet mantıklı.
eğer şimdi alsamda o zamana kadar tekrar çıkarla diyorsan mutlaka her iki ayı da değerlendir derim..
diğer sorun için birşey diyemiyorum ama kendi tecrübemi yazayım..
geçen ay epilasyonun üzerinden bir gün bile geçmeden regl oldum.yani yarım gün sonra falan..incelen ve yumuşayan tüylerim daha sert ve siyah çıktı.. ocak ayıyla kıyaslıyorum tabi..bunu özellikle özel bölgede gözlemledim..sanırım regl durumundaykende böyle olur..
bunu yaşamama rağmen bugün yine aynı şeyi yaptım.mide bulantılarım gösteriyor ki regl kapımda..
tercihi sana bırakayım en iyisi..
Canım çoooooooooooooook teşekkür ederim ben ilk ayda bu kadar azalma gözlemledim şimdi alır da marta azcıkcık kalırsa üzülürüm madem yılın en etkili ayı mart o zaman marta erteliyorum
Diğer cevap için de sanırım haklısın regl durumlarında almıyoruz o zaman
Aycangül ya hakikaten Allah razı olsun hem itinalı cevapların hemde müthiş işe yarayan formülün için
geçen ay ara tarihde aldım koltukaltımı ve çıkma süresinde pek bir değişiklik olmamştı bugün sabah tekrar baktım sürede değişiklik olmamasına rağmen gayet az çıkmış. Az önce özel bölgemi aldım şimdi koltukaltıma almaya gidiyorum bakalım bu sefer ne olacak. Teşekkürler..
kızlar saat 14:00 -16 arası epilsayon yapıldı bakalım ne olacak ...
yaa aycangül meraba öncelikle tüylerimi bugün alırsammı daha etkili olur yoksa yarın akşammı
akşam alacağım kesin etkili olduğunu sölemiştin akşamları hava karardıktan sonra.Peki ne zaman alayım sence?ilk defa başlıyorum birde ben ağda yapamıyorum bir dahaki ay ağdaya gitmeyi düşünüyorum ama epilasyon makinesiyle alıcam aldıktan sonra banyo yapsam bi şey olurmu banyodan sonrada limon tuz sürmeyi düşünüyorum.?
çok soru sordm kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?