Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ayy düğünmü var
hayırlı olsun üzülme canım mart en etkilisi dedi aycangül faydası olacaktır mutlaka olmadı düğünden sonrada devam edersin

aaa bölgeye göre farklımı olur
hımmm bunu ilk kez duydum canım saol

evet tatlım her bölgenin etkileniş süresi farklı..bunu lazere gittiğim doktor söylemişti.hatta özel bölgenin farklı yapıda 7 bölgeden oluştuğunu ve bunlarda bile farklı etki göreceğimi söylemişti..

hoş hiç işe yaramadı o ayrı..
sonra koltuk altına iğneli epilasyon yaptırdım ve tamamen kurtuldum..
bence verdiğim günlerde iğneli epilasyon yaptır yüzüne..

diğer konuda da anlamışsın :)
bir yerde hata var.daha az besleniyordan ziyade kökleri büyük zarar görüyor verdiğim tarihlerde..
ne zaman kurtulacağız dersen,bunun cevabını veremem..dediğin gibi kişiye göre değişir.
ben kendime 1,5-2 yıl verdim mesela..aldığın sonuca göre kendin tahmin edebilirsin..birde şu var ki;birkaç ay sonra ani azalmalar ve incelmeler olabiliyor..bende öyle olmuştu kasımdan sonra..

eğer marta kadar çıkmayacağını düşünüyorsan ara tarihte alma derim..
yada imkanın varsa sadece bu iki ay lazere yada iğneli epilasyona git derim..

ilk defa gecen ayki tarihleri kol ve bacaklarımda denedim ve su an cidden kendime inanamıyorum. gecen ay epilasyon yaptıgım yerlerde dogru durust cıkan bisey olmadı, incecik cılız cılız cıkanlar var birazcık. bu ay o ufaklarla beraber epilasyon yapılabilecek her yerime yapmayı dusunuyorum :) aycangul, ne kadar tesekkur etsem az, harikasın

Benim bir sorum var, daha önce de söylemiştim 1 şubattaki tarihi tesadüfen tutturmusum, is yogunlugu dolayısıyla epilasyonumu hep hava kararınca yapıyorum zaten. 1 subatta aldıgım yerler yeni yeni deri altımdan belirmeye basladı, süper bir azalma etkisi görmedim ancak oldukca gec cıkıyorlar orası kesin ve benim için ilk asamada bu bile inanılmaz, simdi 18 subata kaldı 3 gün agdaya gelecek gibi degiller bacaklarım özellikle, mart ayı daha etkili demissiniz o yüzden bu yarım yamalak cıkan yerleri alsam mı almasam mı bilemedim bir bilene de danısmak istedim :18:
Bana çooooook mantıklı gelen bu ayın enerjisi durumunu daha önce keşfetmedigime yanıyorum şimdi, harika bir konu harika sonuçlar insallah hepimizin olacakkk !!!!!!

çok sevindim cikilopcik

canım çok sevindiğimi söylemek isterim öncelikle..bu kadar geç çıkmaları epeyce sarsıldıklarını,güçlerini kaybettiklerini gösteriyor zaten.bu şekilde devam edersen birkaç ay sonra yer yer ani boşalmalar olacaktır.
diğer konuyu sana bırakıyorum.ben çok bekletemediğim için çıkanları alıyorum.
ama bu ay benimde kafam karışık.regl olacağım için sadece ara tarihler uygun.onda da alsam 20 gün sonra çıkmış olurlarmı bilemiyorum.martta hepsi çıkmamış olacak ve ben değerlendiremeyeceğim muhtemelen..
benim için en iyisi beklemek galiba..ara tarihte alıp asıl günleri kaçırırsam çok üzülürüm.hele birde mart ayı bu..evet evet kesinlikle bekleticem..

saol canım bilgiler için
bende de farklılıklar oldu kimi yer hemen çıktı kiminden hala haber yok :)
mesela gıdımdaki tüyler sert ve kalındı daha çıkmadılar ama yanak ve çenedekiler çıktı bide bıyıklar maşaallah yetişemedim:)
ama gıdı bölgesi için işe yaradı bende bu ayların tarihini kaçırmadan alırsam güzel şeyler çıkacak ortaya
aslında çabuk çıkan bu yerler öncekine göre geç çıktı diye bilirim gıdıya kıyasla böyle dedim(benim bide hormonalar normal değil ondan da olur) o büyük boşlukları ve ani azalmaları dörtgözle bekliyorum:82:
eninde sonun da zafer bizim olcek

bu ay ne ara tarihe uyabildim ne de yeni verdiğin tarihlere uyabiliceğim. mecbur martı beklicem. neyseki mart daha etkili
dimi Aycangül hmm:26:

Soruma cevap verdiğin için çoooooook teşekkür ederim, o zaman ben de sarsılmıs ve hala kendine gelememis arkadasları biraz daha bekleteyim ki mart ayında darbe olsun
bu konu süper geriye dönüp sürekli okuyorum cok yorum yazma fırsatım olmuyor ama arada sonuclarımı yazacagım bende
insallah hepimiz hayallerimizdeki sütun hallere kavusuruz

ben herzaman bu takvime muhakkak uyanlardan biriyim ve herzaman memnun oldum taki bu ocak taki ağdama kadr bu sefer çabuk uzadı anlamdım ben aycangülüm neden oldu dersin azaldığını inceldiğini söylerdim hep hatta çevremdekilerede bu tarihlere uymalarını söyledim ama bu sfer neden böyle oldu anlamadım limon tuz sürdüm ondan olabilirmi bir kaç kişi bunun etkisinden bahsetmiş

Aycangül, canım mart tarihleri yaklaşık olarak ne zaman? benim profesyönel eller epey sakar çıktı ve jilet gibi aldı tüm bölgeleri, daha hafta olmadan tüm tüylerim minicikti....
18inde mi alsam yoksa mart tarihinde mi karar veremedim canım. Yaklaşık tarih verirsen ona göre uzayacak mı diye bir karar vereyim de, ona göre alayım diyorum. Ne dersin?

kız başımızı derde mi sokacaksın darbe marbe :18:

bilemiyorum tatlım..limon -tuz konusunda şikayetler var biliyorsun..şimdiye kadar onları kullanmadan memnun kalmışsın zaten..bence uygulama..sonra tekrar paylaş bizimle sonuçları olur mu..

martın 19 u olacak..
ayrıca akşam 20:10 dan sonra olacak.tam saatleri veremiyorum ama martta zamanımız çok kısıtlı olacak. tahminen 2 saat kadar zamanımız olacak..elimizi çok çabuk tutmamız gerekecek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…