Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

hoşgeldin aramıza canım:)
13 şubatta vereceğim asıl tarihleri :)

ilk tarihte regl oldugum iicn yapamamistim agdami cok üzüldüm ara tarihede bakmaya zamanim olmamisti ... 1 subatta yaptim bende simdi baktim tesadüfen tutturmusum tarihi cok sevindim ama limon ve tuz sürmedim bidahaki sefere insallah ....

arkadaşlar yapmayın etmeyin sakın limon tuz falan sürmeyin inanın bu ay bacaklarım rezil oldu
aslında burası bunun yeri diil ama bu topikte çok soran olmuş limon ve tuzu o yüzden açıklamak istedim. ben limon tuzu bacaklarıma yaptım ve sir ağda yaptıktan 5 gün sonra tüyler belirmeye başladı yapmadığım yerlerde ise hala tık yok. limon tuzu yapıp ta aycangüle yüklenmeyin diye söylüyorum. bilemiyorum belki yanlış uygulamışımdır belki cilt tipimdendir kişiye göre değişiyodur vs ama bende böle oldu. nese meşgul etmiyim burayı denemek isteyen arkADAŞları uyarmak istedim

şubat ayının tarihi 14 şubat akşamı olsaydı çok gülerdim ağda partilerini herkes sevgilileriyle yapardı ))

Son düzenleme:

canım deidğin gibi cilde göre değişiyo snaırım çünkü benim tüylerim limonla azaldı seninkide tam tersi olmuş :)
ama dediğin gibi dikkat etmekte lazım :)

böyle birşey mümkün olabilir bende denedim kolumda daha çok çıkmaya başladı bende paranoyamdır benim bana öyle gelmiştir diye düşündüm sonra zahmetli oluyo diye bıraktım
demekki gerçektende çoğaltma ihtimali de varmış

Benim de aynı şekilde erken çıktı.1hafta sonunda kaş bıyığımı almak zorunda kaldım.Bikini bölgeme yapmamıştım.bu tarihler sayesinde henüz çıkmadı.Limon tuz yaptığım yerler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

aycangül adet döneminde tüyleri alırsak ne olur ?

inşallah canım..
bende hep regl oluyorum üstüne..
pazar misafir falan gelir diye cumartesiden almıştım bende.iyi ki öyle yapmışım.
pazar günü regl oldum..
inşallah çabuk çıkmaz..

iyi haberlerle karşınıza çıkmayı çk isterdim ama ne yazık ki ben yine mutlu olacağm bi etki görmedm!!!
alıyorum bi kaç güne tekrar çıkıyo inş azaltır en azından bi yerden bende mutlu olurum.
limon tuzla ilgili yazılanları okudum benm içime kurt düştü ama biyolojik olarak böyle yapmasna imkan yok çünkü limonun içindeki askorbik asit kıl köklerini yakar!belki içerde kalan kökleri deriden dışarı atmasına yardımcı olabilr yada deri altında kalanları atıyo olabilr diye düşünüyrm ayrıca tuz da yağ yakıcı özelliğe sahip ve kıl oluşumunu sağlayan kıl kökündeki yağ bezeleri olduğuna göre tuzda kıl oluşumunu engeller!!!
ben ağda yaptrdğm zaman mutlaka kalanlar oluyo onlar uzayınca,kırılan kıllarla beraber hemen çıkmış gibi gözüküyo olabilr mi???
bana da ii bişiler söyleyin nolurrrr

canm bide ana tarihlere kadar uygun olan başka gün yok mu???

Son düzenleme:
Bende asıl tarihte uygalamayı yapanlardanım
Ara tarihte şayet çıkarsa kaşlarımı alırım diye düşündüm
Bİ kaç tane dışında çıkan yoktu Ama şimdi çıkıyorlar
Kaşta göz önü olunca naapıcam bilmiyorum
Sabretsemmi alsammı bilemedim
Genel anlamda çok bişey söyleyemeceğim Zaten 1 haftaya fln hemen çıkan olmazdı çünkü

hiçbişi anlamadım valla

aycangulcüm ayın 23 de aldığım çenemdeki tüyler tekrar çıktı öncekine göre geç ve yumuşak çıkmışlar çok şükür
yanlız dediğim gibi çıktılar gayet belirgin oldular almam lazım ama yine sert ve erkenmi çıkar yani sil baştan mı olacak
ne yapmalıyım acil cevap bekliyorum tatlım

ben sırf bu yüzden limonla ilgili araştrma yaptım çünki sir ağdadan 5 gün sonra tüyleri çıkınca insan sinir oluyor ister istemez askorbik asit içerir doğru ama bu askorbik asit dediğimiz şeyde bildiğimiz c vitamini. ve araştrmalarımda o kadar limonun yararlarını okudum ama hiç bi yerde istenmeyen tüylere iyi geldiğini de okumadım. hatta bi sitede şöyle bşi yazıyodu:Saçlarınızı güçlendirir Dökülen ve cansızlaşan saçlarınızı yeniden canladırmak ve parlaklık kazandırmak için 3/4 fincan zeytin yağı, 1/2 fincan bal ve aşağı yukarı 3 yemek kaşığı limon suyunu karıştırın. Saçlarınızı suyla durulayın, havluyla kurulayın ve daha sonra az bir karışımı tarakla saçlarınıza yedirin. Daha sonra saçlarınızı yarım saat plastik bone ile sarın ve bekleyin. Daha sonra şampuanlayın ve durulayın, parlaklığı göreceksiniz. saçları güçlendirip dökülmesini engelleyen bişi nasıl tüylerimizi köklerini yakabilir ki?bilmiyorum karar size kalmış tabi. gene de uyarmak istedim ama tuzu bilemicem tek tuzu bi kere uyguladım ama en azından limon tuzdaki gibi kötü bi sonuç ta almadım

canım o formülde saç dökülmesini engelleyen zeytinyağı bal,limon dökülmeyi engellemez sadece saça parlaklık verir çünkü limonun beyazlatıcı vs özelliği de var.!
balböceğim eskiden sir ağda da yokmuş şekerli ağda yapıyolarmş üstüne limon sür oh mis gibi inan teknolojiyle birlikte kıllarında arttığına inanmaya başladm artık
hem bide olaya tersinden bakalm çörekotu yağını tok karına yersen kilo yapıyo ama aç karna yersen bağırsakları düzenliyo zayıflatıyo!buda öyle olablr kıl yokken kökünü yakıyodr!

tüylerimi her zamanki aldığım yöntemle aldım canım her zaman en az üç hafta cillop gibi gezerdim ve 2 ayda bir alırım düşün ama bi gerçek varki bunu uyguladıktan sonra 5. gün görünmeye başladılar.ben bunu bilirim belki ben doğru şekilde yapamamışımdır.yada bana yaramadı topiği meşgul ettik neyse bakalım :))

olablr tatlım ama meşgul etmemişizdr herkesn kafasında kaç tilki dolaşıyo belki tilkileri kaçırmışızdır

aycangüüüll yeni tarihler yokmuu ara tarhleri kaçırdım maalesef

sanırım bu ay uygulayamıcam tarihleri..

limon olayına gelince ; kızlar aycangül limon kullanmadığını defalarca belirtti zaten.. sanırım bikaç kişi daha limon sürüp tüylerinin hemen çıktığını belirtmişti.. gerçek olma payıda var dediğiniz gibi

yazınızı gördükten sonra denemekten ne çıkar deyip geçen ay verdiğiniz tarihlerde koltukaltı tüylerimi aldım ve 2 hafta geçmesine rağmen çok az tek tük çıkanlar oldu ve bunun sonucunda ben bu yöntemi uygulama kararı aldım sizden her ay böyle düzenli olarak tarih vermenizi rica ediyorum

işlerimden dolayı hep geceleri alıyorum hiçbir eksilme olmadığı gibi gece biraz uykulu olduğumdan bir çok yer tırtıklanıp kanıyoooyeeo!dolunayda alırsam bi de kurt adm felan hiç uğraşamam valla yine gündüze döndüm yaşasın aydınlıkkk!:83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…