mrb...bu forumu öncedende takip ediyodum ama bu konuyu gördüm dikkatimi çekti hemen üye oldumm :):) 31 ocak gecesi bir hevesle agdamı yaptım birde üstüne limonla tuzz :79: şimdi sabırsızlıklaa olacakları bekliyorumm :)) umarım iyiy sonuç alırım birde bundan sonraki tarih ne zman verilcekk?
hoşgeldin aramıza canım:)
13 şubatta vereceğim asıl tarihleri :)
arkadaşlar yapmayın etmeyin sakın limon tuz falan sürmeyin inanın bu ay bacaklarım rezil oldu
aslında burası bunun yeri diil ama bu topikte çok soran olmuş limon ve tuzu o yüzden açıklamak istedim. ben limon tuzu bacaklarıma yaptım ve sir ağda yaptıktan 5 gün sonra tüyler belirmeye başladı yapmadığım yerlerde ise hala tık yok. limon tuzu yapıp ta aycangüle yüklenmeyin diye söylüyorum. bilemiyorum belki yanlış uygulamışımdır belki cilt tipimdendir kişiye göre değişiyodur vs ama bende böle oldu. nese meşgul etmiyim burayı denemek isteyen arkADAŞları uyarmak istedim
arkadaşlar yapmayın etmeyin sakın limon tuz falan sürmeyin inanın bu ay bacaklarım rezil oldu
aslında burası bunun yeri diil ama bu topikte çok soran olmuş limon ve tuzu o yüzden açıklamak istedim. ben limon tuzu bacaklarıma yaptım ve sir ağda yaptıktan 5 gün sonra tüyler belirmeye başladı yapmadığım yerlerde ise hala tık yok. limon tuzu yapıp ta aycangüle yüklenmeyin diye söylüyorum. bilemiyorum belki yanlış uygulamışımdır belki cilt tipimdendir kişiye göre değişiyodur vs ama bende böle oldu. nese meşgul etmiyim burayı denemek isteyen arkADAŞları uyarmak istedim
inşallah canım..
bende hep regl oluyorum üstüne..
pazar misafir falan gelir diye cumartesiden almıştım bende.iyi ki öyle yapmışım.
pazar günü regl oldum..
inşallah çabuk çıkmaz..
ÖNÜMÜZDEKİ EPİLASYON TARİHLERİ:
bu ay dolunayı önermiyorum biliyorsunuz.çünkü şimdi vereceğim tarih çok daha etkili..
ve verdiğim tarihi mutlaka uygulamanızı rica ediyorum :)
22 ocak cumartesi günü 01:11 den itibaren epilasyon yapabilirsiniz.. ( çok geç bir saat farkındayımama bazı arkadaşlarımızın gece yapmaya vakti oluyor)
23 ocak pazar günü ve aynı gece epilasyon yapıyoruz..bunu sabaha kadar algılamayın lütfen.(pazartesi saat 02:00 ye kadar)
hiç bişi anlamadım valla
herkes bu zaman aralığında kendine uygun olan zamanda yapabilir.
ama her zaman dediğim gibi imkanı olanlar mutlaka hava karardıktan sonra yapsınlar..nedenini biliyorsunuz ama yine yazayım.ayın enerjisi hava karardıktan sonra daha güçlü oluyor.dolayısıyla imkanı olanlar hava karardıktan sonra alsın tüylerini..
ilk seferde etkisini görmenizi diliyorum :)
ALTERNATİF TARİH 31 OCAK PAZARTESİ ve 1 ŞUBAT SALI
ilerleyen günlerde yaptığım şu açıklamayı buraya eklersem daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum:
tüylerin en iyi beslenip güç topladıkları zaman dolunay ve bahsettiğim diğer üç burçtaki günler.(bitkide ve tüyde kökleri besleyen en güçlü günler)
en güçlü enerjiye sahip dolunayda ve sonrasındaki kök günlerinde (küçülen ay fazı) beslenmeye devam ediyorlar.(14 gün)
yeniaydan sonra ise köklerdeki gelişim neredeyse duruyor ve bu kez deri üstünde gelişme başlıyor.yani uzamanya başlıyorlar.
şimdi bizim yaptığımız.dolunayda yada bahsettiğim kökler için önemi büyük olan diğer günlerde tüyleri alıp deri altında beslenecek bir kök bırakmamak.
bu dönemde kökler yerinde olursa (14 gün boyunca) beslenmeye devam edecekler yani.
dolunayda yada bahsettiğim kökler için önemi büyük olan diğer günlerde alarak bu 14 günlük beslenme günlerini boş geçirmelerini sağlıyoruz.
bu arada bir şekilde kökler oluşmaya çalışıyor tabi.bir süre buna direnmeye çalışacaklar.
ama her ay böyle devam edersek inanın bana birkaç ay sonunda güçlerini önemli ölçüde kaybedecekler.hatta bir çoğu daha fazla dayanamayacak.
dinlenme dönemindeki tüyler de gelecek birkaç aylık dönem içinde.onlarıda düşünerek düzenli yapmak durumundayız.yani hiç fırsat vermeden devam etmeliyiz.
ve sanıyorum 5-6 ay içinde ağda partilerimizi 2 ayda bir yaparız :)
limon tuzla ilgili yazılanları okudum benm içime kurt düştü ama biyolojik olarak böyle yapmasna imkan yok çünkü limonun içindeki askorbik asit kıl köklerini yakar!belki içerde kalan kökleri deriden dışarı atmasına yardımcı olabilr yada deri altında kalanları atıyo olabilr diye düşünüyrm ayrıca tuz da yağ yakıcı özelliğe sahip ve kıl oluşumunu sağlayan kıl kökündeki yağ bezeleri olduğuna göre tuzda kıl oluşumunu engeller!!!
canım o formülde saç dökülmesini engelleyen zeytinyağı bal,limon dökülmeyi engellemez sadece saça parlaklık verir çünkü limonun beyazlatıcı vs özelliği de var.!ben sırf bu yüzden limonla ilgili araştrma yaptım çünki sir ağdadan 5 gün sonra tüyleri çıkınca insan sinir oluyor ister istemezaskorbik asit içerir doğru ama bu askorbik asit dediğimiz şeyde bildiğimiz c vitamini. ve araştrmalarımda o kadar limonun yararlarını okudum ama hiç bi yerde istenmeyen tüylere iyi geldiğini de okumadım. hatta bi sitede şöyle bşi yazıyodu:Saçlarınızı güçlendirir Dökülen ve cansızlaşan saçlarınızı yeniden canladırmak ve parlaklık kazandırmak için 3/4 fincan zeytin yağı, 1/2 fincan bal ve aşağı yukarı 3 yemek kaşığı limon suyunu karıştırın. Saçlarınızı suyla durulayın, havluyla kurulayın ve daha sonra az bir karışımı tarakla saçlarınıza yedirin. Daha sonra saçlarınızı yarım saat plastik bone ile sarın ve bekleyin. Daha sonra şampuanlayın ve durulayın, parlaklığı göreceksiniz. saçları güçlendirip dökülmesini engelleyen bişi nasıl tüylerimizi köklerini yakabilir ki?bilmiyorum karar size kalmış tabi. gene de uyarmak istedim ama tuzu bilemicem tek tuzu bi kere uyguladım ama en azından limon tuzdaki gibi kötü bi sonuç ta almadım
canım o formülde saç dökülmesini engelleyen zeytinyağı bal,limon dökülmeyi engellemez sadece saça parlaklık verir çünkü limonun beyazlatıcı vs özelliği de var.!
balböceğim eskiden sir ağda da yokmuş şekerli ağda yapıyolarmş üstüne limon sür oh mis gibi inan teknolojiyle birlikte kıllarında arttığına inanmaya başladm artık
hem bide olaya tersinden bakalm çörekotu yağını tok karına yersen kilo yapıyo ama aç karna yersen bağırsakları düzenliyo zayıflatıyo!buda öyle olablr kıl yokken kökünü yakıyodr!
olablr tatlım ama meşgul etmemişizdr herkesn kafasında kaç tilki dolaşıyo belki tilkileri kaçırmışızdırtüylerimi her zamanki aldığım yöntemle aldım canım her zaman en az üç hafta cillop gibi gezerdim ve 2 ayda bir alırım düşün ama bi gerçek varki bunu uyguladıktan sonra 5. gün görünmeye başladılar.ben bunu bilirimbelki ben doğru şekilde yapamamışımdır.yada bana yaramadı topiği meşgul ettik neyse bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?