3 ay kadar önce okumuştum ve uygulamaya başlamıştım
Bacaklarım hariç koltuk altı ve pakette baya bi tüy sorunum vardı
ilk önce dolunayda aldım sonra az az çıkanları yeni ay girmeden aldım
bu şekilde neredeyse 15 günde bir aldım şu an ise neredeyse 20-25 gün kadar oluyor sanırım dokunmayalı
bacaklarımdaki tüylerin 3 de 2 yok oldu koltukaltı ve paket bölgesinde ise yarı yarıya azalma ve incelme var önceki kadar sert ve inatcı değilller
ekstabir masraf etmeden tüylerden kurtulmamın en güzel yolu ......
31 ocak için belli saat aralığı varmı?
kızlar kısacası şöyle oluyor tüylerin olduğu yerler zamanla köseleşiyor en doğru açıklama budur herhalde bende faydasını çok gördüm artık problem etmiyorum kendime aycangüle sonsuz teşekkürler yeni başlayanlar içinde bence ciddiye alın ve uygulayın faydasını görüceksiniz
aycangül bu kadar özverili çalışmalrın için sana çok teşekkürler ben de 23 şubatta her tarafımı aldım sir ağda ile fakat limon- tuz karışımı filan sürmedim acaba gene de etkisi olur mu ne dersin ? 3 gün boyunca da su değdirmedim gene de .
yarın tam 7 gün olacak benim tüylerde şükür bir hareketlilik yok ama tabi gene de gözlemlemek gerek inşallah olumlu sonuçlar alır ve zevkle kişilerin yararına bunu paylaşanlardan olurum bende. herkese tüysüz pürüzsüz bir ciltle güzel günler diliyorum.
benim bu ay 2. denememdi. ilk ay pek anlayamamamıştm ama bu ay çok mutlu oldum.. benim normalde hemen çıkar, geçen hafta cumartesi günü aldım ama daha tık yokçoooooooookkk teşekkürlerr aycangül... sayende tüylerimizden kurtuluyoruuuuzzzzzz...
Uf ya hep benim adetime denk geliyo bu tarihler adetim biter bitmez almam gerekiyo bide yumurta takibi yaptırıyorum çünki hiç biri uymuyo çok üzülüyorum ben ama arkadaşlarıma söyledim hepsi bu tarihlerde yaptı ben yapamadım..okadarda şikayetçiyimki hemencecik uzuyolar...Teşekkür ederim uğraşlarınız için inşallah benim adet olmadıgım tarihe denk gelir bidahaki ay 18 sanırım tam adet olucagım gün..
canim ayin 31 pazartesi demissin ya bu geceden itibaren oluyormu yoksa yarin mi almaliyim.. adet dönemim yaklastida bugün yarin gelebilir. verdigin tarihi kullanamadim bu tarihi bekliyodum..
bu geceden itibaren olursa iyi olur sabaha ne olacagini bilmiyorum cünkü
slm
bu topici ilk defa görüyorum ve çok ilgimi çekti.
anlattıkların çok ilginç, mutlaka aralarda yaptığın net açıklamalar da vardır ama ben doğal olarak onları henüz göremedim. yaptığın şey ay takvimine göre anladığım kadarıyla peki saatleri neye göre değerlendiriyorsun
aycangül sana varya demiyorum bişey yaaa
ben bu topiği de sarılayım
yihuu ne güzel şeyler oluyor bende sayenizde
bütün sayfaları okuyamayacağım yine, malum zor geliyor
artık burdan yavaş yavaş devam ederim
hatta 21:00 dan sonra alabilirmişiz
bende şans işte birazdan alacakktım
buna daha çok sevindim
aldıktan sonra herhangi bir ürün kullanan var mı arkadaşlar
aynen canım bu geceden itibaren yapabilirsin..hatta bu gece 21:00 gibi yapabilirsin..
ayyy bacaklarımı makineyle alıyorum ben, alırken de kırılıyolar heralde şu anda az az çıktılar gene.. ara tarihte gelmiş şansıma, onlarıda halledeyim bakayım inş gerisi hemen gelmez :)
bu gidişle ağdaya geçicem bende, ama o kadar para verdim makine aldım ağda uğraştırıyo diye, şimdi makineyi bırakırsam yazık olcak :)))) keşke ilk açtığın zaman görseymişim başlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?